Sociaal Intranet

Sociaal Intranet

Met een sociaal intranet leg je gemakkelijker contact en is ideeën delen uiterst effectief. Je organiseert snel je vergadering en bespaart zo tijd. Werkt spelenderwijs samen via intuïtieve tools. In drukke, decentrale (middel) grote organisaties is de toegevoegde waarde van een sociaal intranet met de juiste balans aan functies onbetwist.

 

Werk efficient samen dankzij de uitgekiende set aan online tools.

Het PortalCMS eco system groeit sinds 2009 gestaag, aantal web apps en diversiteit zijn inmiddels groot. De web apps worden actief gerbuikt in de gezondheidszorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening.

Communicatie

Communiceer efficiënt met collega's binnen uw organisatie en teams, bijvoorbeeld via nieuwsbrieven, digests, sms, chat en smoelenboek modules. 

Agenda

Beheer agenda’s, stuur uitnodigingen,  reserveer en toon locaties, stuur bijlages direct mee. Prik* gezamenlijk een geschikte datum. Met PortalCMS agenda beheer module is dit en meer in een handomdraai gedaan.

Teams

Pas je intranet aan jouw organisatie aan, niet andersom. Creëer teams per bedrijfsonderdeel, project, interessegebied. Beveilig teams en informatie effectief. Beheer gebruikers eenvoudig. Geef teams functionele modules via profielen.

Mobile App

Lees het laatste interactieve intranet nieuws, blogs, wiki artikel. Zoek snel contactgegevens van die collega met de juiste expertise. Beheer toegang centraal per device. Gebruik vanaf elk iOS of Android device.

Beveiliging

Beheer snel en eenvoudig de toegang tot intranet, informatie en bestanden. Authenticatie in combinatie met Active directory voor extra gebruiksgemak en veiligheid. Host het intranet waar je maar wil, dus ook achter de eigen firewall.

 

Voordelen en eigenschappen PortalCMS Sociaal intranet 

 • done
  Communiceer je effectiever met collega's, teams en stakeholders binnen en buiten de organisatie.
 • done
  Beheer je effectief agenda's en evenementen en bespaar je waardevolle tijd.
 • done
  Maak je eenvoudig de juiste indeling met de juiste functies die passen bij jouw processen en behoeften.
 • done
  Ben je in 'no time' op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen waar je ook bent of welk toestel je gebruikt.
 • done
  Beheer en beveilig je de toegang tot intranet, gegevens alles desgewenst via je eigen Active directory.  

Laat je inspireren door onze (web) app store

De PortalCMS app store groeit voortdurend met mooie en nuttige web apps. Staat jouw gewenste app niet in dit overzicht? Laat dan je wensen weten via dit korte formulier en wij koppelen zo snel mogelijk terug.

Laatste nieuws
Meer nieuws chevron_right
PortalCMS leent zich uitstekend voor de koppeling en ontsluiting van 3rd party software via API’s. Zowel marktleidende software als veelbelovende nieuwe applicaties. Tot die laatste...
date_range 31-05-2016 10:17
visibility Views: 1261
Communicatie met familie van cliënten op een tijdige en consistente manier is erg belangrijk voor de kwaliteit van de zorg. Met de toenemende werkdruk van het verzorgend en verplegend...
date_range 09-03-2016 11:17
visibility Views: 903
Pearl Music Europe B.V. is marktleider op het gebied van productie, distributie en verkoop van drum- en percussie-instrumenten. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de Pearl...
date_range 09-06-2015 13:00
visibility Views: 2992
Victas verslavingszorg heeft een nieuw sociaal intranet met de naam Vicky. De 600 medewerkers hebben het intranet met fris nieuw uiterlijk enthousiast in gebruik genomen. Het intranet,...
date_range 17-09-2014 09:25
visibility Views: 3924
Wat is de relatie tussen een rolodex en Linkedin en een post-it en Twitter? In deze infographic wordt dat verband uitgelegd waarmee niet-deskundigen direct een helder beeld krijgen bij de...
date_range 15-09-2014 09:00
visibility Views: 1303
euro_symbol vraag prijsindicatie
close