Sociaal Intranet

Sociaal Intranet

Een PortalCMS sociaal intranet verbindt collega's op afdelingen en in (landen)vestigingen en voegt daarmee ook nieuwe dimensies toe aan bestaande intranets. Met name de documenten-gebaseerde Sharepoint intranets kunnen met de PortalCMS opzet een effectieve upgrade krijgen waardoor menselijke en communicatieve aspecten meer kans krijgen. Door de toevoeging van de configureerbare teamwork app wordt het social intranet een ultiem intern communicatiekanaal.

Een sociaal intranet helpt de gebruikers om gemakkelijk contact te leggen en ideeën te delen. Je organiseert snel je vergadering, werkt spelenderwijs samen via intuïtieve tools en bespaart daarmee veel tijd. In drukke, decentrale (middel) grote organisaties is de toegevoegde waarde van een sociaal intranet met de juiste balans aan functies onbetwist.
 

Uitgekiende set aan online tools

Het PortalCMS ecosystem groeit sinds 2009 gestaag met steeds weer nieuwe web apps die ter beschikking komen aan de gebruikers. Deze apps worden actief gebruikt in de gezondheidszorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening. 

Communicatie

Communiceer efficiënt met collega's binnen uw organisatie en teams, bijvoorbeeld via nieuwsbrieven, digests, sms, chat en smoelenboek modules. 

Agenda

Beheer agenda’s, stuur uitnodigingen,  reserveer en toon locaties, stuur bijlagen direct mee. Prik gezamenlijk een geschikte datum. Met PortalCMS agenda beheermodule is dit en meer in een handomdraai gedaan.

Teams

Pas je intranet aan jouw organisatie aan, niet andersom. Creëer teams per bedrijfsonderdeel, project, interessegebied. Beveilig teams en informatie effectief. Beheer gebruikers eenvoudig. Geef teams functionele modules via profielen.

Mobile App

Lees het laatste interactieve intranet nieuws en ook de blogs en wiki artikelen. Zoek snel contactgegevens van die collega met de juiste expertise. Beheer toegang centraal per device. Gebruik vanaf elk iOS of Android device.

Beveiliging

Beheer snel en eenvoudig de toegang tot intranet, informatie en bestanden. Authenticatie in combinatie met Active directory voor extra gebruiksgemak en veiligheid. Host het intranet waar je maar wil, dus ook on premise achter de eigen firewall.

 

Voordelen en eigenschappen PortalCMS Sociaal intranet 

 • done
  Communiceer effectiever met collega's, teams en stakeholders binnen en buiten de organisatie.
 • done
  Beheer effectief agenda's en evenementen en bespaar waardevolle tijd.
 • done
  Maak eenvoudig de juiste indeling met de juiste functies die passen bij jouw processen en behoeften.
 • done
  Wees in 'no time' op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen waar je ook bent of via welk toestel je gebruikt.
 • done
  Beheer en beveilig de toegang tot intranet, desgewenst via je eigen Active Directory.  

Laat je inspireren door onze direct inzetbare modules

Websites
Laatste nieuws
Meer nieuws chevron_right
PortalCMS leent zich uitstekend voor de koppeling en ontsluiting van 3rd party software via API’s. Zowel marktleidende software als veelbelovende nieuwe applicaties. Tot die laatste...
date_range 31-05-2016 10:17
visibility Views: 3138
Communicatie met familie van cliënten op een tijdige en consistente manier is erg belangrijk voor de kwaliteit van de zorg. Met de toenemende werkdruk van het verzorgend en verplegend...
date_range 09-03-2016 11:17
visibility Views: 2895
Pearl Music Europe B.V. is marktleider op het gebied van productie, distributie en verkoop van drum- en percussie-instrumenten. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de Pearl...
date_range 09-06-2015 13:00
visibility Views: 5433
Victas verslavingszorg heeft een nieuw sociaal intranet met de naam Vicky. De 600 medewerkers hebben het intranet met fris nieuw uiterlijk enthousiast in gebruik genomen. Het intranet,...
date_range 17-09-2014 09:25
visibility Views: 6310
Wat is de relatie tussen een rolodex en Linkedin en een post-it en Twitter? In deze infographic wordt dat verband uitgelegd waarmee niet-deskundigen direct een helder beeld krijgen bij de...
date_range 15-09-2014 09:00
visibility Views: 3143
PRIJSOPGAAF

Zoek op trefwoord

close