Sociaal Intranet

Sociaal Intranet

Met een sociaal intranet leg je gemakkelijker contact en is ideeën delen uiterst effectief. Je organiseert snel je vergadering en bespaart zo tijd. Werkt spelenderwijs samen via intuïtieve tools. In drukke, decentrale (middel) grote organisaties is de toegevoegde waarde van een sociaal intranet met de juiste balans aan functies onbetwist.

PortalCMS laat je efficient samenwerken dankzij de uitgekiende set aan online tools.

Het PortalCMS eco system groeit sinds 2009 gestaag en bestaat inmiddels uit een groot aantal zeer diverse web apps. Deze web apps worden actief ingezet binnen de gezondheidszorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening.

 

Met PortalCMS Sociaal intranet 

 • doneCommuniceer je effectiever met collega's, teams en stakeholders binnen en buiten de organisatie.
 • doneBeheer je effectief agenda's en evenementen en bespaar je waardevolle tijd.
 • doneMaak je eenvoudig de juiste indeling met de juiste functies die passen bij jouw processen en behoeften.
 • doneBen je in 'no time' op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen waar je ook bent of welk toestel je gebruikt.
 • doneBeheer en beveilig je de toegang tot intranet, gegevens alles desgewenst via je eigen Active directory.  

Bekijk hieronder ter inspiratie enkele web apps of laat je in een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers informeren over alle mogelijkheden.

 • forum
  Communicatie

  Communiceer effectief met collega's binnen je organisatie en teams, bijvoorbeeld met behulp van reactieformulieren bij blogs, digests, SMS en chat.

 • date_range
  Agenda

  Beheer agenda's, stuur uitnodigingen, reserveer en toon locaties, stuur direct bijlagen mee. De PortalCMS agenda beheer module maakt het eenvoudig.

 • people_outline
  Teams

  Pas je intranet naar wens aan. Maak teams per business unit, afdeling, project of kennisgebied. Voeg extra beveiliging toe, beheer leden, functionaliteit en profielen.

 • apps
  Mobiele apps

  Lees het laatste intranet nieuws, blogs en wiki's en plaats commentaar. Zoek in de contactlijst en vind collega's met specifieke skills of expertise.

 • lock
  Security

  Beheer toegang tot intranet en data met het ingebouwde gebruiksbeheer, authenticaticeren via je eigen Active directory en host desgewenst achter je eigen firewall.

 • ondemand_video
  Webcasting, video, chat en bestandsdelen

  Voor ad hoc of geplande online vergadering of brainstorm sessies.

 • launch
  Verlof administratie

  Medewerkers plannen en organizeren verlof en vakanties met automatisch berekende uren saldi per medewerkers.

 • insert_drive_file
  Document management

  Cloud based document management, inclusief maken en delen van office documenten.

 • playlist_add_check
  Workflow management

  Workflow management web app, automatiseer je interne en externe business processes.

Laatste nieuws
Meer nieuws chevron_right
PortalCMS leent zich uitstekend voor de koppeling en ontsluiting van 3rd party software via API’s. Zowel marktleidende software als veelbelovende nieuwe applicaties. Tot die laatste...
31-05-2016 10:17,
Views: 1110
Communicatie met familie van cliënten op een tijdige en consistente manier is erg belangrijk voor de kwaliteit van de zorg. Met de toenemende werkdruk van het verzorgend en verplegend...
09-03-2016 11:17,
Views: 710
Pearl Music Europe B.V. is marktleider op het gebied van productie, distributie en verkoop van drum- en percussie-instrumenten. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de Pearl...
09-06-2015 13:00,
Views: 2416
Victas verslavingszorg heeft een nieuw sociaal intranet met de naam Vicky. De 600 medewerkers hebben het intranet met fris nieuw uiterlijk enthousiast in gebruik genomen. Het intranet,...
17-09-2014 09:25,
Views: 3655
Wat is de relatie tussen een rolodex en Linkedin en een post-it en Twitter? In deze infographic wordt dat verband uitgelegd waarmee niet-deskundigen direct een helder beeld krijgen bij de...
15-09-2014 09:00,
Views: 1157
close