Branche-oplossingen

PortalCMS wordt ingezet in diverse sectoren van het innovatieve MKB, non-profit/overheid, Onderwijs, Bouw en Wonen, Zakelijke dienstverlening tot de Zorg toe. Voor elke branche zijn specifieke oplossingen gerealiseerd.Software voor Praktijkmanagement

PortalCMS combineert een low-code platform en een hybride app met een uitgebreid aanbod direct inzetbare modules waardoor tegen zeer lage kosten een praktijkmanagement systeem op maat kan worden samengesteld dat perfect aansluit bij de bestaande werkprocessen.
Organisaties uit diverse sectoren waaronder expertisebureaus automatiseren daarmee hun dagelijkse werkprocessen en verhogen kwaliteit en productiviteit.

PortalCMS voor de Zorg

local_hospital

Zorginstellingen, variërend van GGD's, Huisartsenposten tot Thuiszorginstellingen hebben de afgelopen 10 jaar met succes PortalCMS ingezet voor een breed scala aan ICT behoeften. PortalCMS kenmerkt zich door gebruikers altijd en overal toegang te bieden tot alle relevante informatie en daardoor kennisdeling binnen de organisatie te optimaliseren.

 

PortalCMS voor het Onderwijs

school

PortalCMS websoftware maakt alle internetactiviteiten en back-office software voor docenten, studenten, ouders, leveranciers, partners en andere belanghebbenden toegankelijk in één uniforme omgeving. Door middel van autorisatieprofielen krijgen alle bovengenoemde betrokkenen met hun eigen functionele wensenpakket toegang tot de relevante informatie in de diverse systemen.

 

PortalCMS voor Bouw en Wonen

home

Vastgoedorganisaties en verenigingen van eigenaren gebruiken PortalCMS als netwerksite en als back-office voor de administratie van en communicatie richting relaties. Nieuwsberichten, contactgegevens, agenda's, onderhouds- en reparatieafspraken en meer details kunnen online worden bijgehouden en gecontroleerd aan de juiste personen zichtbaar gemaakt. De gebruikers doen zelf veel van het beheerwerk, zoals eenvoudig adresgegevens up-to-date houden, nieuws toevoegen en notificaties rondsturen.

 

PortalCMS voor Zakelijke Dienstverlening

business

Zakelijke dienstverleners zetten PortalCMS al jaren breed in voor website, intranet, extranet, klantportaal of fundament voor specifieke zakelijke (mobile) web apps. PortalCMS biedt zakelijke dienstverleners een totaaloplossing voor website, intranet, mobile en webapps en voorkomt daarmee onnodige desinvestering. PortalCMS is digital services toolbox voor handige communicatiemanagers met digital transformation op de agenda.

 

 

Zoek op trefwoord

close