Software voor praktijkmanagement voor technisch adviseurs

Dienstverlenende technische organisaties automatiseren hun dagelijkse werkprocessen met software voor praktijkmanagement om kwaliteit en productiviteit te verhogen. Elke organisatie is uniek met eigen projectmatige of dossiergerichte werkzaamheden die vragen om specialistische software-ondersteuning. Dit geldt zeker maar niet uitsluitend voor milieu-inspecteurs, schade-experts en raadgevende ingenieurs.

PortalCMS levert praktijkmanagement software op maat voor technisch adviseurs zonder de hoge prijs van maatwerk. Door de direct inzetbare modules en het efficiënte low-code ontwikkelplatform kan de gewenste functionaliteit in “no time” worden gerealiseerd op zowel desktop als smartphone.  

Bekijk onderstaande video en ontdek de kracht van het ontwikkelen op het PortalCMS platform. Meer weten? Neem direct contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend webinar.

 

 

 

Hoofdfunctionaliteit:

 • done
  Invoer en beheer van contacten, dossiers, projecten 
 • done
  Koppelen van contacten met betreffende rol
 • done
  Koppelen en beheren van alle soorten inhoud
 • done
  Koppelen van tijd- en kostenverantwoording 
 • done
  Rapportage intern en extern 

 

 

Voordelen software voor praktijkmanagement met PortalCMS

 

timeline

Eigen workflow configureren zonder maatwerk

view_module

Functionaliteit modulair uitbreiden

link

Externe systemen koppelen met API

sync

Veilig bestanden synchroniseren

phonelink

Werken via desktop èn mobile app

lock

Gecontroleerde toegang via klantportaal

 

 

 

Typische gebruikers van software voor praktijkmanagement

 

Technisch adviseurs zoals bijvoorbeeld raadgevende geotechnische ingenieurs zijn typische gebruikers van praktijkmanagement software. Bij bouwprojecten wordt er een beroep gedaan op hun specifieke deskundigheid. Het werkproces is dossiergericht: alle communicatie, onderzoeken, testresultaten en projectinformatie worden samengebracht in één centraal dossier.

Een gemiddeld dossier beslaat een enorme verzameling documenten, foto's, e-mails, gespreksverslagen, statusrapporten, facturen, tijd- en reiskostenverantwoordingen. Met opslag op een eigen computer of netwerkschijf ontbreekt de structuur en consistentie voor optimale samenwerking en geautomatiseerde rapportage.

Vraag een rondleiding aan

PortalCMS levert die onmisbare structuur, passend bij de bestaande dagelijkse werkprocessen. Ook betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn sleutelwoorden, want zowel SaaS-gebruik in de cloud als installatie on-premise zijn mogelijk.

 

 

Software voor praktijkmanagement samenstellenProfiteer van de unieke kenmerken van PortalCMS en stel zelf je software voor praktijkmanagement samen. Maak een keuze uit de direct inzetbare modules, optimaliseer deze combinatie met de ingebouwde configuratiemogelijkheden per module en pas de gewenste huisstijl toe waarmee het een herkenbaar eigen systeem wordt.

Bij het PortalCMS platform wordt standaard een mobiele app voor iPhone en Android meegeleverd. Door de toegepaste hybride technologie is ook bij deze app de functionaliteit en vormgeving flexibel aanpasbaar. De productiviteit krijgt een serieuze boost met de nieuwe mobiele mogelijkheden zoals uploaden van foto's op locatie, onderweg tijdschrijven of communicatie met contactpersonen. 

 

 

Gebruikers van het PortalCMS platform

keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

PortalCMS

Wij helpen u graag verder met assembleren van uw eigen software voor praktijkmanagement op maat.

 

 

 

 

Bel mij terug

Nieuwsgierig geworden? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u dezelfde werkdag terug.

Vaak geselecteerde modules

Contact management

Robuuste CRM applicatie voor het toevoegen en beheren van relatiegegevens, inclusief tags, selecties, e-mailings, notities en reminders.

Bestandsbeheer

Bestandsbeheer van bijvoorbeeld Office documenten, afbeeldingen, videofiles. eventueel gekoppeld aan netwerk shares of Google drives.

Contactlijst

Contactlijst of smoelenboek met uitgebreid profiel en pasfoto, ook direct gesynchroniseerd in de teamwork app.

Taak wiki

Taak wiki voor teamgericht en organisatiebreed project- en takenbeheer inclusief tijdregistratie, e-mail- en pushberichten bij statuswijziging.

Tijdregistratie

Medewerkers kunnen eenvoudig hun tijdsbesteding registreren per taak en project via intranet en smartphone.

Workflow management

Met de workflow management module automatiseer je interne en externe business processen.

Zoeken

Zoek in diverse inhoudstypes en documenten en ontvang resultaten overzichtelijk gerangschikt per inhoudstype.

API module

API module voor het koppelen van (backoffice) systemen van derden, cloud services en social networks als Google, Facebook en Twitter.

Document management

Cloud based tekstverwerking en document management, inclusief maken en delen van office documenten.

Zoek op trefwoord

close