Team beheer

event clear
date_range04-08-2016 19:36
chatReacties:0

Met Team beheer kan de portal administrator teams aanmaken voor uiteenlopende doelgroepen en/of afdelingen.

In de afbeelding hieronder staat bijvoorbeeld het team 'Intranet'. Bij een team dat alleen voor interne gebruikers is bedoeld zoals 'Intranet' zal de vertrouwelijke informatie enkel benaderbaar zijn voor interne medewerkers. Bij een team zoals 'Websitebeheer' zullen enkele geautoriseerde medewerkers webpagina's kunnen beheren die vervolgens publiekelijk toegankelijk zijn. Voor een open team zoals 'Support' geldt dat alle portal gebruikers lid worden en zelf ook een inhoudelijke bijdrage kunnen leveren. Het mag duidelijk zijn dat deze flexibiliteit in het teambeheer bepalend is voor de vorm en inhoud van een portal.

In de afbeelding hieronder is het team 'Websitebeheer' zichtbaar. Dit team heeft het alias 'info' gekregen. Deze alias zorgt ervoor dat het team niet alleen een herkenbare, maar ook een Googlevriendelijke url krijgt, bijvoorbeeld www.portalcms.nl/info.
Het team heeft de status zichtbaar gekregen, dit zorgt er voor dat het team te zien is voor andere gebruikers. De Public file handler staat eveneens ingeschakeld. Dit betekent dat alle bestanden die binnen dit team worden geupload, publiek benaderbaar zijn ongeacht of iemand is ingelogd of niet. Deze instellingen kunnen op een later ogenblik door de portal administrator gewijzigd worden.

Meer over Gebruikerspanel weten?

Klik hieronder op de app waar je meer over wil weten.


comment arrow_drop_down (0)

Log in om te beoordelen

thumb_up Like

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close