Teamwork App en Zakelijke Mobile Apps

 

Samenwerken wordt nog leuker en efficiënter als alle medewerkers met elkaar kennis kunnen maken en delen. Met een intranet bereik je veel, behalve de grote groep werknemers zonder computerwerkplek. Zij willen beter betrokken worden bij de organisatie en dat kan via de Teamwork App op hun smartphone. Hiermee bied je meer dan enkel intranet op een smartphone: het maakt van alle medewerkers teamleden en stimuleert teamwork en teamspirit in de hele organisatie. 

 

 

Je eigen Teamwork App voor iPhone en Android

 

De hybride app technologie combineert smartphone functies zoals bellen, sms, camera en gps met organisatiespecifieke app functionaliteit zoals CRM en urenregistratie. Het is een echte native app, beschikbaar via de Android en iPhone app stores. De Teamwork App is geschikt en betaalbaar voor organisaties van 10 tot 10.000 medewerkers. Gebruik de app bijvoorbeeld als medewerker engagement app in de bouw, retail of zorg of op kleinere schaal als communicatie- en kennistool bij projecten. Door de onderliggende innovatieve technologie kan de app aansluiten op Sharepoint online en verder helemaal worden afgestemd op de esthetische en functionele wensen van de organisatie. Zo wordt het helemaal je eigen Teamwork App!

 

 

Autonoom beheer met hoogwaardige beveiliging

 

 

De Teamwork App voldoet aan de hoogste Enterprise Mobility Management normen. De app kan alleen worden geïnstalleerd via de veilige Google en Apple app stores. Na installatie moet de gebruiker de app eerst activeren met de organisatiespecifieke activatiecode en daarna éénmalig aanmelden met persoonlijke toegangscodes. Daarna wordt de smartphone automatisch herkend en geautoriseerd voor vervolggebruik en dat scheelt tijd en voorkomt irritatie. Al het dataverkeer van en naar de app wordt veilig versleuteld en bij elk dataverzoek wordt de autorisatie van toestel en gebruiker geverifieerd. Op het toestel worden geen vertrouwelijke data opgeslagen. Via een dashboard kan de beheerder zelf nieuwe gebruikers uitnodigen, maar ook hun toegang weer intrekken op toestelniveau. Dat kan nodig zijn na diefstal van de smartphone of bij einde dienstbetrekking van de medewerker.

 

 

Pushberichten, Contacten, Blogs, Nieuws en Wiki

 

Deze basisfuncties bieden al directe toegevoegde waarde op het vlak van communicatie en kennisdelen. Vanuit de altijd actuele contactlijst vind je alle medewerkers met naam, functie en pasfoto en je kan ze direct bellen, sms-en of appen. De contactinformatie wordt door de gebruikers zelf actueel gehouden. Er is dus geen beheer nodig. Een ander groot voordeel is dat deze Teamwork App contactlijst het adresboek op je smartphone onberoerd laat. Handig als je zaken en privé gescheiden wilt houden.  Via nieuws, blogs en wiki wordt relevante en actuele kennis gedeeld. De optionele "Extra" knop ontsluit de geavanceerde functies Chat en Timelog (urenschrijven) maar biedt ook de toegang tot bedrijfspecifieke functies. De Teamwork App is uniek in die flexibele veelzijdigheid.  

 

 

Alle informatie binnen handbereik

 

 

De Teamwork App geeft je direct mobiel toegang tot relevante informatiebronnen zoals kwaliteitshandboeken, procedures, protocollen, handleidingen, projecten, taken en urenverantwoording. Van het laatste nieuws tot de oudste archieven. Alle informatie kan doorzocht, gevonden en benaderd worden vanuit de app. Suggesties doorgeven en kennis bijdragen doe je eenvoudig door reacties te plaatsen. Je collega's ontvangen dan automatisch een pushbericht. 

 

 

Teamwork App in de praktijk

Deze voorbeelden tonen hoe de Teamwork App specifiek op branches en organisaties kan worden afgestemd voor optimale prestaties in de praktijk.

 

 

Wil je meer weten en zien?

 

De Teamwork App is een kosteneffectief antwoord op de groeiende behoefte aan zakelijke mobiele oplossingen. Bekijk hier hoe de Teamwork App zich onderscheidt ten opzichte van vergelijkbare oplossingen. Neem vrijblijvend contact op en ontvang advies en suggesties op maat voor jouw specifieke context.

Gratis Teamwork App

Download de app voor Android en iPhone hier en gebruik de optie "Look around as guest".

Teamwork App for Android      Teamwork App for iOS

 

 

 

Zoek op trefwoord

close