Agendabeheer

event clear
date_range15-04-2021 17:02
chatReacties:0

ondemand_video

De agendabeheer module stelt een team in staat om agenda-afspraken, zoals evenementen of vergaderingen, bij te houden en te beheren. De team administrator kan voor het hele team agenda-afspraken toevoegen, wijzigen of verwijderen. Teamleden hebben iets minder rechten, maar kunnen wel nieuwe events toevoegen. Agenda items kunnen gemakkelijk worden voorzien van een locatie waarbij Googlemaps de grafische weergave verzorgt. Hieronder wordt als voorbeeld een presentatie als evenement ingepland met aanduiding van titel, afbeelding, locatie, begin- en einddatum en -tijd. Optioneel kan er een maximum aantal deelnemers en een beschrijving worden toegevoegd. Desgewenst kunnen de teamleden een uitnodiging via e-mail ontvangen.

De team administrator krijgt in een overzichtelijk scherm de mogelijkheid om items toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen.

 

Voor alle teamleden zijn er diverse snelle en gedetailleerde overzichten, zowel in het teamscherm, maar ook per maand, week of dag.

 

 

Met een druk op de knop "registreer voor dit evenement" bevestigt de gebruiker zijn deelname, waarna diens foto in het overzicht verschijnt en er een emailbevestiging wordt verstuurd. De gebruiker kan daarna eventueel nog annuleren.

Door te klikken op de e-mailbijlage zal direct de Outlookagenda worden bijgewerkt.

Teamleden kunnen in Mijn Agenda van hun gebruikerspanel zien bij welke agenda-afspraken ze staan geregistreerd als deelnemer.

Meer over Teamtools weten?

Klik hier om meer (team) tools te bekijken.


comment arrow_drop_down (0)

Log in om te beoordelen

Like

Log in om te reageren

1 moment...

Zoek op trefwoord

close