SMS module voor relatiebeheer

SMS module voor relatiebeheer
Bekijk en test de werking van de SMS module in PortalCMS. SMS is nog steeds razend populair omdat dit type bericht als enige op nieuwe en oude mobiele telefoons kan verschijnen. Voor Whatsapp berichtjes moet je een moderne smart phone hebben met de gelijknamige app en je smartphone adresboek hebben bijgewerkt. Met deze SMS module kan je alle leden in een team ineens een bericht sturen. Onze klanten gebruiken het voor spoedberichten bij lesroosterwijzigingen of om succes te delen bij een groep collega's of klanten.

Met enige regelmaat zetten we PortalCMS functionele modules in de spotlights.

Deze keer de SMS functie, omdat deze zo lekker eenvoudig in gebruik is en zo doeltreffend voor "flitscommunicatie". 

De SMS berichtjes worden via een zogenaamde "SMS gateway" gestuurd tegen lage kosten per bericht (0,10/bericht) en met een centrale administratie-logfile als basis voor de nacalculatie. De toepassingen zijn legio, denk bijvoorbeeld aan het onderstaande:

SMS versturen

De verkoopdirecteur van een groot ICT bedrijf stuurt direct na het behalen van een verkoopsucces een bericht naar alle medewerkers zodat het hele bedrijf op de hoogte is en betrokken blijft bij positieve commerciële ontwikkelingen. Het SMS nummerbestand komt rechtstreeks uit het intranet, waardoor actualiteit van de GSM nummers is gewaarborgd. 

De onderwijsmanager van een beroepsopleiding stuurt meerdere malen in de week een bericht naar studenten waarvan bekend is dat zij de laatste rooster- of locatiewijziging niet hebben kunnen ontvangen via e-mail. Met name bij opleidingen in buitenlocaties voorkomt dit veel ergernis en tijdverlies.

Bekijk hier de functionaliteit zoals beschreven in de PortalCMS Wiki.

Lees hier meer over de andere functionele modules in PortalCMS.

date_range Gepubliceerd op 03-02-2015 13:13
person Albert Bausch
visibility Views: 4454
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close