Sociaal Intranet met Mobile App binnen een week startklaar   

 

Een volledig ingericht sociaal intranet met mobile app staat binnen een week online tegen verrassend lage kosten. De homepage is samengesteld uit widgets voor zoeken, notificaties, lijst verjaardagen, agenda, poll, lijst nieuwe collega's, slider met spotlight nieuws, lijst met nieuws, lijst met blogs, beheer panel, teamlijst, notities en ideeënbox. 

 

Homepage toont actuele relevante gepersonaliseerde informatie 

 

 

 

 

De slimme widgets zorgen ervoor dat belangrijke informatie direct bij alle gebruikers onder de aandacht komt. Tegelijkertijd ontvangt elke individuele gebruiker persoonsgebonden nieuws en updates. Ook na ingebruikname is het toevoegen, configureren en positioneren van widgets eenvoudig.

 

 

Teams voor afdelingen en kennisgroepen met autonoom beheer  

 

 

 

 

Een PortalCMS sociaal intranet is opgebouwd rond teampagina’s. Het toegewezen teamprofiel bepaalt de beschikbare functionaliteit in de teampagina. Het standaard teamprofiel heeft een introductie blok, chat, wiki, zoeken in bestanden, nieuws, agenda, teamledenlijst en de teamtools. Met deze tools kunnen de teamadmins autonoom teamleden toevoegen en alle team content beheren.

 

 

Kennisbank met intuïtieve grafische interface  

 

De PortalCMS wiki is zeer geschikt om op efficiënte wijze de interne kennis vast te leggen en te delen. De Kennisbank ontstaat door de organisatie van wiki’s met verschillende onderwerpen zoals “Kwaliteitshandboek” en “Introductie nieuwe medewerker” binnen één team. Alle medewerkers krijgen toegang tot dit team en worden gestimuleerd om actief bij te dragen aan de Kennisbank door het achterlaten van reacties, suggesties of door coauteur te worden. De gebruiker komt efficiënt van vraag naar antwoord door zoeken op trefwoord, aangevuld met filteren op tags

 

 

Direct toegang tot collega's en informatie via smartphone app

 

 

 

 

De PortalCMS Mobile App geeft iedere gebruiker direct mobiel toegang tot updates, nieuws, blogs, agenda, projecten, wiki, contacten, chat en zoeken. Gebruikers kunnen de app ook actief benutten voor tijdschrijven, reacties, publiceren van blogs en om contact op te nemen met collega's via chat, sms, e-mail en telefoon. Gebruikers ontvangen automatisch pushberichten van relevante updates

 

Waarom maanden of zelfs jaren wachten voor je aan de slag mag met je nieuwe intranet? Voor minder dan € 5000,-  beschik je binnen een week over een professioneel, volwaardig en volledig sociaal intranet met “grow as you go” uitbreidingsmogelijkheden.

 

 

  • VRAAG OFFERTE AAN

 

 

 

Onze Klanten

keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Altran
Linthorst Techniek
Museon
Van Rossum
Crux
Pearl Music Europe
Wiertsema & Partners
Ploeg Kozijnen
SZV
Eubelius
MOC 't Kabouterhuis
Diverz

PortalCMS

Wij helpen u graag verder met assembleren van uw eigen sociaal intranet en app op maat.

 

 

 

Bel mij terug

Nieuwsgierig geworden? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u dezelfde werkdag terug.

Zoek op trefwoord

close