Digest Beheer

event clear
date_range04-08-2016 19:33
chatReacties:0

In het onderdeel Digest beheer kan de portalbeheerder digests configureren en aanpassen. Een digest is een automatisch samengestelde periodieke nieuwsbrief opgebouwd uit nieuwsberichten uit van te voren geselecteerde nieuwscategoriën. De digest wordt net als een gewone nieuwsbrief aan alle abbonnees verstuurd.

Algemene Configuratie

Bij het configureren van een nieuwe digest is er de keus uit een aantal opties, waaronder welke nieuwsberichten er in de Digest worden opgenomen en hoelaat deze verstuurd moeten worden en de frequentie waarop. Ten slotte is er de mogelijkheid om aan te geven welke template gebruikt moet worden voor de desbetreffende digest.

 

Categorieën

In het tabblad Categorieën kan je aanvinken welke nieuwscategorieen moeten worden opgenomen in de digest door deze aan te vinken in het overzicht

 

Voorwoord

In het tabblad voorwoord is het mogelijk om een tekst in te voegen die bovenaan de digest zal komen te staan. Deze tekst is te stijlen in de CMS tekstverwerker.

 

Voettekst

In het tabblad Voettekst is het mogelijk om een tekst in te voegen die onderaan de digest zal komen te staan. Deze tekst is te stijlen in de CMS tekstverwerker.

Meer over Gebruikerspanel weten?

Klik hieronder op de app waar je meer over wil weten.


comment arrow_drop_down (0)

Log in om te beoordelen

thumb_up Like

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close