Workflow management web app

Elke organisatie kent procedures die vragen om autorisatie door 1 of meerdere afdelingen of managers. Denk aan interne bestellingen voor kantoorbenodigdheden of een aanvraag voor een congres of zakenreis. Voor deze werkstromen of workflows worden doorgaans formulieren gebruikt die in MS Word zijn opgemaakt, uitgeprint en als scan via e-mail worden doorgestuurd. De PortalCMS Workflow web app helpt om dit allemaal eenvoudig te digitaliseren.

 

Met de PortalCMS formuliergenerator kan je online formulieren zelf snel en makkelijk opmaken met gebruikmaking van de populaire formulieracties zoals "opslaan als Excel bestand", "als e-mail sturen naar ..." of "toevoegen in database". De nieuwe formulieractie "Workflow" is een zeer waardevolle toevoeging aan het formulierbeheer omdat daarmee extra toetsingsmomenten en condities kunnen worden ingebouwd. Voordat een formulier definitief zal worden verwerkt moeten er eerst een paar extra autorisaties worden opgehaald.

 

Nut en noodzaak van workflow management staan bij directie en management meestal niet ter discussie. De complexiteit en hoge investering van veel workflow software schrikken wel af. Dat zal absoluut niet het probleem zijn bij de PortalCMS workflow management web app, die rudimentair is en effectief zal blijken bij de vele grote en kleine workflows die elke organisatie kent. Dankzij de uitbreiding van onze formulier generator met workflow management zijn al snel 90% van de workflows als digital service aan te bieden. Voor de overige 10% is agile development een kosten- en tijdeffectieve optie.

 

Workflow management

 

Kenmerken workflow management web app 

 • done
  Eenvoudig in de cloud beheren van grote en kleinere workflows
 • done
  Zelf in te delen autorisatiefases en personen per fase
 • done
  Duidelijke workflow notificatie via e-mail
 • done
  Duidelijke workflow overzicht in gebruikerspanel met actuele status per workflow

Meer weten over web apps en de mogelijkheden van het PortalCMS raamwerk? Neem contact op voor een vrijblijvend webinar.

PRIJSOPGAAF

 

 

Laat je inspireren door onze (web) app store

De PortalCMS app store groeit voortdurend met mooie en nuttige web apps. Staat jouw gewenste app niet in dit overzicht?

Laat dan je wensen weten via dit korte formulier en wij koppelen zo snel mogelijk terug.

Zoek op trefwoord

close