Teamwork App voor Technische dienstverleners

 

Medewerkers in de technische dienstverlening zijn vaak onderweg of aan het werk buiten kantoor. Het type werk vereist actuele kennis van zaken en het business model is vaak gerelateerd aan het uren-x-tarief principe. Juist deze professionals schreeuwen om nuttige zakelijke mobile apps zoals registratie van ritten en uren en contact met collega's voor directe kennisuitwisseling. Tot voor kort konden enkel kapitaalkrachtige grootbedrijven maatwerkapps laten maken waarbij per app vaak maar één specifieke functionaliteit kon worden ingevuld.

 

De PortalCMS Teamwork App en het PortalCMS low-code platform maken maatwerk apps voor technische dienstverleners mogelijk èn betaalbaar. De innovatieve hybride techniek zorgt voor een solide app met ongekende maatwerk mogelijkheden: zo kan ook software van derden via API's met het onderliggende low-code platform worden gekoppeld en via de app ontsloten.

 

 

 

Vraag een Teamwork app demo aan

In overleg kunnen we snel en eenvoudig een mooie Teamwork App ontwerpen die aansluit bij de functionele en esthetische wensen van de organisatie. Vraag hieronder uw teamwork app aan en vergeet niet de specifieke wensen door te geven.

 

 

 

Zoek op trefwoord

close