Teamwork App voor Overheidsorganisaties

 

Medewerkers bij (semi) overheidsorganisaties maken steeds meer gebruik van smartphones in hun dagelijkse werk. Met name medewerkers op locatie, zonder vaste werkplek, zijn gebaat bij mobiele digitale tools. Toegang tot relevante en up-to-date kennis, informatie en regelgeving maakt direct, ter plekke handelen efficiënter en gemakkelijker. Maatwerk apps bij de overheid zijn inmiddels geen uitzondering, maar helaas nog te vaak zonder visie. Hierdoor worden onnodige hoge kosten gemaakt voor ontwikkeling, beheer, uitbreiden en verbeteren. 

 

De PortalCMS Teamwork App en het PortalCMS low-code platform maken maatwerk apps voor overheidsorganisatie mogelijk én betaalbaar. De innovatieve hybride techniek zorgt voor een solide app met ongekende maatwerk mogelijkheden: zo kan ook software van derden via API's met het onderliggende low-code platform worden gekoppeld en via de app ontsloten.

 

 

 

Vraag een Teamwork app demo aan

In overleg kunnen we snel en eenvoudig een mooie Teamwork App ontwerpen die aansluit bij de functionele en esthetische wensen van de organisatie. Vraag hieronder uw teamwork app aan en vergeet niet de specifieke wensen door te geven.

 

 

 

Zoek op trefwoord

close