Teamwork App voor de sector Bouwen en Wonen

 

Professionals in de sector bouwen en wonen zijn voor hun dagelijkse brood vaak op diverse locaties aan het werk en voor de communicatie met collega's op kantoor volledig aangewezen op de smartphone. Deze medewerkers hebben baat bij online tools voor toepassingen zoals uren- en rit registratie en toegang tot relevante en up-to-date projectinformatie. Tot voor kort was het lastig om een app te vinden die alle gewenste functies herbergt en naadloos aansluit bij bestaande backoffice applicaties. 

 

De PortalCMS Teamwork App en het PortalCMS low-code platform maken maatwerk apps in de sector bouwen en wonen mogelijk én betaalbaar. De innovatieve hybride techniek zorgt voor een solide app met ongekende maatwerk mogelijkheden: zo kan ook software van derden via API's met het onderliggende low-code platform worden gekoppeld en vervolgens via de app worden ontsloten.

 

 

 

Vraag een Teamwork app demo aan

In overleg kunnen we snel en eenvoudig een mooie Teamwork App ontwerpen die aansluit bij de functionele en esthetische wensen van de organisatie. Vraag hieronder uw teamwork app aan en vergeet niet de specifieke wensen door te geven.

 

 

 

Zoek op trefwoord

close