PortalCMS Sharepoint connected app

Tegenwoordig gebruiken bijna alle bedrijven Office 365 en Sharepoint online, de facto-standaard en populair voor e-mail, tekstverwerking en documentbeheer. Voor interne communicatie is het echter niet ideaal, zeker niet bij organisaties met non-deskwerkers, dat zijn medewerkers zonder kantoorwerkplek, waaronder seizoenwerkers en oproepkrachten. Deze medewerkers hebben geen Office 365 toegang en worden uitgesloten van nieuws- en kennisdeling. De PortalCMS Sharepoint connected app betrekt álle medewerkers zonder extra Microsoft licentiekosten. Het biedt inclusiviteit en kansen voor extra productiviteit door de gratis beschikbare modules.

 

Sharepoint koppelen en in bedrijfseigen mobile app gebruiken

 

Dankzij de PortalCMS Sharepoint connected app heeft elke medewerker toegang tot nieuws en documenten uit Sharepoint online via een bedrijfseigen mobile app zonder dat Office 365 vereist is. 

De mobile app breid je eenvoudig uit met gratis modules voor blogs, videos, quizzen, tests, chat en urenregistratie, maar ook andere applicaties, microservices, databronnen of cloud storage diensten.

De Sharepoint connected app vloeit voort uit onze API first aanpak, waarmee we realtime en veilig informatie uit diverse systemen integreren. Het doel is om alle medewerkers exact de benodigde functionaliteit te bieden zonder overbodige knoppen en licentieverplichtingen. Zo betrek je alle medewerkers bij je organisatiedoelen en draag je bij aan de inclusieve werkomgeving.

 

 

PortalCMS biedt een unieke prijs-prestatieverhouding

Vergeleken met soortgelijke apps springt de PortalCMS app eruit doordat je alle non-desk medewerkers Sharepoint content kan aanbieden tegen de laagste kosten, zonder te beknibbelen op de belangrijkste app kenmerken zoals veilige communicatie, eigen huisstijl en specifieke functionaliteit. Onderstaande matrix gaat uit van een organisatie met 100 gebruikers. Alleen PortalCMS biedt alle opties en houdt de jaarlijkse kosten onder de € 1000.

 

App in organisatie met 100 gebruikersPortalCMSMicrosoft 365NectarBitrix24Jostle
Jaarlijkse kosten onder €1000,- done close close close close
Toont Sharepoint nieuws in app done done done done done
Branded in eigen huisstijl done close done done done
Veilige data-overdracht, geen lokale opslag done close close close close
Volledig selfservice, lage beheerlast done close close close close
Gebruikersspecifieke functies pushen. geen update app nodig done close close close close

 

 

 

 

Voordelen PortalCMS Sharepoint connected app

 

euro

Bespaar op overbodige (Microsoft) abonnementen

switch_access_shortcut_add

Business applicaties eenvoudig te vervangen en schalen  

extension

Lijst gratis PortalCMS modules blijft groeien

link

Koppelt nog veel meer applicaties, microservices en databronnen   

palette

Vormgeving app in bedrijfseigen huisstijl

devices

Standaard geschikt voor iPhone en Android smartphones

 

 

Voorbeelden uit de praktijk

Een geotechnisch ingenieursbureau zet de Sharepoint connected app in zodat ingenieurs die op locatie metingen uitvoeren alle relevante verklaringen en certificaten digitaal op zak hebben. De documenten worden in Sharepoint opgeslagen en zijn direct via de mobile app te benaderen.
Goed voor milieu

Een technisch installatiebureau zet de Sharepoint connected app in zodat monteurs filmpjes en presentaties met veiligheidsinstructies altijd en overal kunnen bekijken en inhoudelijke kennis kunnen toetsen voordat zij op de bouwplaats aan de slag gaan (zgn. verplichte toolbox). De filmpjes en presentaties worden in Sharepoint beheerd. Managers beheren en monitoren de toetsen en resultaten in de portal.
Veilig werken

Een kozijnenfabrikant zet de Sharepoint connected app in zodat monteurs altijd en overal toegang hebben tot up-to-date productinformatie en installatieinstructies. Monteurs kunnen in de app gemakkelijk collega's zoeken en vinden met de juiste expertise en productkennis.
Efficiënte toegang kennis

Een opticienketen zet de Sharepoint connected app in om alle medewerkers uit de 6 vestigingen te voorzien van het laatste (campagne) nieuws, aangepaste procedures en prijslijsten. Vestigingmanagers slaan bestanden, beeldmateriaal en nieuws in Sharepoint op. Medewerkers bekijken bestanden, foto's en nieuwsitems via de mobile app en portal. Office 365 abonnementen zijn nu enkel nog nodig voor vestigingmanagers.
Groter bereik tegen lagere kosten

Een kweker van sierplanten zet de Sharepoint connected app in zodat alle medewerkers toegang hebben tot actuele productinformatie en procedures. Omdat er in de branche verder veel gewerkt wordt met meertalige seizoenswerkers is on-boarding een hele uitdaging. De mobile app helpt nieuwe medewerkers snel wegwijs te worden binnen de organisatie en bespaart managers veel tijd. Instructiemateriaal zoals filmpjes, product- en procedureinformatie wordt binnen Sharepoint opgeslagen. De mobiele app geeft de gebruiker toegang tot de on-boarding filmpjes en teksten in de juiste taal.
Optimaliseer onboarding

Een museum zet de Sharepoint connected app in om verschillende groepen zoals vrijwilligers, vestigingmedewerkers en partners te voorzien van nieuws, handleidingen en contactinformatie op maat. Omdat alleen kantoormedewerkers over een Office 365 account beschikken vielen vrijwilligers buiten de boot. Via de mobile app krijgt nu iedereen toegang tot de voor hen relevante nieuwtjes en documenten. Toegangsrechten worden op een fijnmazige wijze vanuit de portal beheerd en in de portal en mobile app getoond. 
Fijnmazige content distributie

 

Portal en app zelf samenstellen met Modules en API'sProfiteer van de unieke kenmerken van PortalCMS en stel zelf je portal en/of app samen. Maak een keuze uit de direct inzetbare modules zoals de Sharepoint connected app en voeg zelfstandig nieuws en andere content toe. 

PortalCMS mobiele apps werken op iPhone en Android smartphones en helpen de productiviteit onder gebruikers een serieuze boost te geven. Geen enkele medewerker valt nog buiten de boot. 

 

Vaak geselecteerde modules

API module

API module voor het koppelen van (backoffice) applicaties, cloud storage en microservices.

Agendabeheer

Beheer agenda's voor teams inclusief individuele uitnodigingen, bevestigingen en deelnemerslijsten in Excel.

Bestandsbeheer

Bestandsbeheer van bijvoorbeeld Office documenten, afbeeldingen, videofiles. Opgeslagen in Sharepoint of andere cloud storage platforms.

Contactlijst

Contactlijst of smoelenboek met uitgebreid profiel en pasfoto direct gesynchroniseerd in de teamwork app.

Digests

Automatisch verstuurde e-mails aan relevante groepen portal gebruikers met nieuwtjes van de afgelopen dag, week of maand.

Nieuwsbeheer

Effectief en efficiënt beheer van nieuws in bijvoorbeeld Sharepoint.

Quickblog

Alle medewerkers kunnen snel en laagdrempelig nieuwtjes delen via social intranet en app.

Taak wiki

Taak wiki voor teamgericht en organisatiebreed project- en takenbeheer inclusief tijdregistratie, e-mail- en pushberichten bij statuswijziging.

Tests en Quizzes

Gebruik de tests en quizzes module voor onboarding van medewerkers. Laat medewerkers zelfstandig kennis vergaren, toetsen en volg de voortgang.

Tijdregistratie

Medewerkers kunnen eenvoudig hun tijdsbesteding registreren per taak en project via intranet en smartphone.

Wiki

Wiki voor teamgericht en organisatiebreed kennismanagement voorzien van versiebeheer, e-mail- en pushnotificaties.

Zoeken

Zoek in diverse inhoudstypes en documenten en ontvang resultaten overzichtelijk gerangschikt per inhoudstype.

Onze Klanten

keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Altran
Linthorst Techniek
Museon
Van Rossum
Crux
Pearl Music Europe
Wiertsema & Partners
Ploeg Kozijnen
SZV
Eubelius
MOC 't Kabouterhuis
Diverz

PortalCMS

Wij helpen u graag verder met assembleren van uw eigen mobile app op maat.

 

 

 

 

Bel mij terug

Nieuwsgierig geworden? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u dezelfde werkdag terug.

Zoek op trefwoord

close