Professionele website

Professionele website

De kennismaking met een organisatie gaat altijd gepaard met een eerste bezoek aan de website en alleen al daarom moet de website er tip-top uitzien op elk gangbaar toestel. Ook na die eerste goede indruk moet de website uitdagen tot vervolgcontact en dialogen faciliteren met de bezoekers. Een professionele website blijft binden en boeien!

Simple Website Editor

Een website opzetten met PortalCMS gaat het snelst en eenvoudigst met de Simple Website Editor met keuze uit diverse Word Press achtige templates. Enkel een domeinnaam registreren en de site is binnen een uur live en beheerbaar. Voor de meer geavanceerde website wensen is er de open portal functionaliteit in combinatie met de Website module. Met die combinatie tovert u de website om tot een portaal voor klanten of leden, met voor elke registrerende bezoeker een eigen toegangscode. De opzet en het beheer is goed te doen door niet-technici. Echter, als u hulp wenst bij het creatieve proces, dan helpen onze deskundige implementatie partners u graag op weg. Na oplevering kunt u direct aan de slag met wat echt telt, de inhoud. 

Gebruiksgemak

De Website module van PortalCMS heeft een unieke balans tussen flexibiliteit en gebruiksgemak. Content beheer is standaard intuïtief, maar mocht u toch hulp nodig hebben, dan biedt onze wiki een contextrijke eerste hulp. Diverse geavanceerde modules maken dat u ongekende vrijheid geniet bij het beheer van uw eigen website met unieke uitstraling. 

Altijd goed in beeld

Voorbij is de tijd dat uw website alleen op uw PC goed uit de verf komt. Door toepassing van responsive webdesign (RWD) past uw website zich automatisch aan het gebruikte toestel aan. Hiermee komt uw website altijd optimaal leesbaar in beeld, waardoor het arbeidsintensieve beheer van een extra mobiele website overbodig wordt. Het beheer mag geen dagtaak worden. PortalCMS is een logische keuze omdat het een lage leercurve kent en toch krachtig en flexibel is. Daarmee onstaat ruimte om met voortschrijdend inzicht op technologische ontwikkelingen te blijven inspelen.

Handige extra’s

Extra handig voor webredacteuren is de widget manager waarmee snel en eenvoudig functionele elementen aan de website kunnen worden toegevoegd en daarna eventueel aangepast en verplaatst kunnen worden. De geavanceerde formulier generator maakt verder beheren en aanpassen van formulieren kinderspel.

Altijd up to date

PortalCMS kent regelmatige updates die op diverse servers bij klanten over de hele wereld worden uitgerold. Hiermee worden problemen met veiligheidsrisico's en browser compatibiliteit optimaal ondervangen. Ook nieuwe functionaliteiten worden continu ontwikkeld en zijn na release direct beschikbaar voor bestaande klanten.

SEO en snelheid

Om uw website optimaal te laten scoren in zoekmachines zoals Google, biedt PortalCMS een uitgebreide set, goed op elkaar afgestemde tools aan. U beheert zo bijvoorbeeld moeiteloos meta data, analyseert performance en koppelt gerelateerde content zodat deze automatisch op de juiste plek toont. Door integratie van sociale media plaatst u nieuws en blogs voortaan met één enkel vinkje op uw al uw favoriete sociale media. Een automatisch toegevoegde verkorte URL (bijv. bit.ly) leidt vervolgens geïnteresseerden en zoekmachines eenvoudig terug naar uw website.

 

Voordelen en eigenschappen PortalCMS Website beheer 

 • done
  Snel aan de slag, zelfstandig of met onze deskundige implementatiepartners
 • done
  Unieke combinatie van gebruiksgemak, kracht en geavanceerde modules
 • done
  Websites optimaal laten verschijnen op elk toestel responsive webdesign (RWD)
 • done
  Standaard handige extra's zoals widget manager en formulier generator
 • done
  Continu doorontwikkeld waardoor technisch altijd up to date
 • done
  Uitgebreide set aan Sociale en SEO tools om mens en zoekmachine blij te houden

Laat je inspireren door onze direct inzetbare modules

Laatste nieuws
Meer nieuws chevron_right
PHILIPSBURG - Sociale en Ziektekostenverzekeraar SZV lanceert haar nieuwe website www.szv.sx. De website is ontworpen als dienstenportaal voor klanten en het algemene publiek. Minister ...
date_range 07-06-2016 10:30
visibility Views: 4632
thumb_up Likes : 1
Waar moet je als webredacteur in ieder geval op letten om ook in 2016 goed te scoren bij de zoekmachines? Bijgaande infographic SEO checklist 2016 is een goed begin.
date_range 20-01-2016 11:50
visibility Views: 3400
Sinds begin dit jaar laten Google en Bing mobiel vriendelijke sites hoger scoren in de zoekresultaten ten opzichte van reguliere websites. Het gevolg, veel websites hebben extra aandacht...
date_range 22-07-2015 10:00
visibility Views: 2650
Google is er vorige maand mee begonnen en nu maakt ook Microsoft bekend dat haar zoekmachine Bing meer waarde gaat toekennen aan mobielvriendelijke sites. SEO sites van het PortalCMS...
date_range 18-05-2015 12:09
visibility Views: 3002
Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Webontwikkelaars moeten binnenkort webapplicaties kunnen lanceren waarmee ze via de browser berichten kunnen sturen naar de gebruiker, zelfs als de...
date_range 17-03-2015 10:00
visibility Views: 4158
PRIJSOPGAAF

Zoek op trefwoord

close