Websitebeheer

Uw website is uw (bedrijfs)aangezicht. De website moet daarom altijd goed voor de dag komen, op elk moment en op elk toestel. Websites worden vaak ook actief ingezet om de dialoog aan te gaan met doelgroepen en deze vervolgens te blijven binden en boeien. Ook zoekmachine optimalisatie is niet meer weg te denken. Het beheer mag echter geen dagtaak worden. De website module van PortalCMS is daarom een logische keuze. PortalCMS website beheer is snel, veelzijdig, toont optimaal op elk toestel  dankzij standaard toepassing van responsive webdesign (RWD) en vergt weinig training en tijd voor optimaal een optimaal resultaat.

Snel aan de slag

Een website opzetten met PortalCMS gaat snel en eenvoudig. Onze implementatie partners helpen u deskundig en snel op weg. Na oplevering kunt u direct aan de slag met wat echt telt,
de inhoud.

 

 

Gebruiksgemak

De Website module van PortalCMS treft een unieke balans tussen flexibiliteit en gebruiksgemak. Content beheer is standaard intuïtief, maar mocht u toch hulp nodig hebben bieden wiki en contextuele eerste hulp. Diverse geavanceerde modules maken dat u u ongekende vrijheid geniet bij het beheer van uw eigen website met unieke uitstraling.

Altijd goed in beeld

Voorbij is de tijd dat uw website alleen op uw PC goed uit de verf komt. Door toepassen van responsive webdesign (RWD) past uw website zich automatisch aan het gebruikte toestel aan. Hiermee komt uw website altijd optimaal leesbaar in beeld, een aparte mobiele website is hierdoor overbodig.

Handige extra’s

Extra handig voor webredacteuren is de widget manager waarmee snel en eenvoudig elementen aan de website toegevoegd, verplaatst en/of aangepast kunnen worden. De geavanceerde formulier generator maakt verder beheren en aanpassen van formulieren kinderspel.

Altijd up to date

PortalCMS wordt continu doorontwikkeld en standaard overal uitgerold. Hiermee worden veiligheid risico’s en browser compatibiliteit problemen optimaal ondervangen. Ook nieuwe ontwikkelingen worden continu ontwikkeld en zijn na release direct beschikbaar. 

 

 


SEO en snelheid

Om uw website optimaal te laten scoren in zoekmachines zoals Google biedt PortalCMS een uitgebreide set, goed op elkaar afgestemde, tools aan.

U beheerd zo bijvoorbeeld moeiteloos meta data, analyseert performance en koppelt gerelateerde content zodat deze automatisch op de juiste plek toont.Door integratie van sociale media plaatst u nieuws en blogs voortaan met één enkel vinkje op uw al uw favoriete sociale media.

Een automatisch toegevoegde bit.ly leidt vervolgens geïnteresseerden en zoekmachines eenvoudig terug naar uw website.

Meer weten?

Neem contact op en laat u adviseren!

Laatste nieuws
Meer nieuws chevron_right
PHILIPSBURG - Sociale en Ziektekostenverzekeraar SZV lanceert haar nieuwe website www.szv.sx. De website is ontworpen als dienstenportaal voor klanten en het algemene publiek. Minister ...
07-06-2016 10:30,
Views: 1468 -
Likes: 1
Waar moet je als webredacteur in ieder geval op letten om ook in 2016 goed te scoren bij de zoekmachines? Bijgaande infographic SEO checklist 2016 is een goed begin.
20-01-2016 11:50,
Views: 876
Sinds begin dit jaar laten Google en Bing mobiel vriendelijke sites hoger scoren in de zoekresultaten ten opzichte van reguliere websites. Het gevolg, veel websites hebben extra aandacht...
22-07-2015 10:00,
Views: 479
Google is er vorige maand mee begonnen en nu maakt ook Microsoft bekend dat haar zoekmachine Bing meer waarde gaat toekennen aan mobielvriendelijke sites. SEO sites van het PortalCMS...
18-05-2015 12:09,
Views: 880
Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Webontwikkelaars moeten binnenkort webapplicaties kunnen lanceren waarmee ze via de browser berichten kunnen sturen naar de gebruiker, zelfs als de...
17-03-2015 10:00,
Views: 1397
close