Websitebeheer

Website beheer

Uw website is uw (bedrijfs)aangezicht en moet daarom altijd goed voor de dag komen, op elk moment van de dag en op elk toestel. Websites worden vaak actief ingezet om de dialoog met doelgroepen aan te gaan en moet blijven binden en boeien.

 

Zoekmachine optimalisatie is niet meer weg te denken. Het beheer mag geen dagtaak worden. PortalCMS is daarom een logische keuze.

PortalCMS website beheer kent een lage leercurve, is krachtig, snel, toont je website altijd optimaal op elk toestel dankzij standaard responsive webdesign (RWD).

Snel aan de slag

Een website opzetten met PortalCMS gaat snel en eenvoudig. Onze implementatie partners helpen u deskundig en snel op weg. Na oplevering kunt u direct aan de slag met wat echt telt, de inhoud.

Gebruiksgemak

De Website module van PortalCMS treft een unieke balans tussen flexibiliteit en gebruiksgemak. Content beheer is standaard intuïtief, maar mocht u toch hulp nodig hebben bieden wiki en contextuele eerste hulp. Diverse geavanceerde modules maken dat u u ongekende vrijheid geniet bij het beheer van uw eigen website met unieke uitstraling.

Altijd goed in beeld

Voorbij is de tijd dat uw website alleen op uw PC goed uit de verf komt. Door toepassen van responsive webdesign (RWD) past uw website zich automatisch aan het gebruikte toestel aan. Hiermee komt uw website altijd optimaal leesbaar in beeld, een aparte mobiele website is hierdoor overbodig.

Handige extra’s

Extra handig voor webredacteuren is de widget manager waarmee snel en eenvoudig elementen aan de website toegevoegd, verplaatst en/of aangepast kunnen worden. De geavanceerde formulier generator maakt verder beheren en aanpassen van formulieren kinderspel.

Altijd up to date

PortalCMS wordt continu doorontwikkeld en standaard overal uitgerold. Hiermee worden veiligheid risico’s en browser compatibiliteit problemen optimaal ondervangen. Ook nieuwe ontwikkelingen worden continu ontwikkeld en zijn na release direct beschikbaar.

SEO en snelheid

Om uw website optimaal te laten scoren in zoekmachines zoals Google biedt PortalCMS een uitgebreide set, goed op elkaar afgestemde, tools aan.

U beheerd zo bijvoorbeeld moeiteloos meta data, analyseert performance en koppelt gerelateerde content zodat deze automatisch op de juiste plek toont.Door integratie van sociale media plaatst u nieuws en blogs voortaan met één enkel vinkje op uw al uw favoriete sociale media.

Een automatisch toegevoegde bit.ly leidt vervolgens geïnteresseerden en zoekmachines eenvoudig terug naar uw website.

 

Voordelen en eigenschappen PortalCMS Website beheer 

 • done
  Kan je snel aan de slag, onze implementatiepartners helpen je deskundig op weg
 • done
  Heeft een unieke balans van gebruiksgemak, kracht en geavanceerde modules
 • done
  Toont je website optimaal op elk toestel dankzij standaard responsive webdesign (RWD)
 • done
  Biedt standaard handige extra’s zoals widgetmanager en formulier generator
 • done
  Wordt continu doorontwikkeld zo blijft ook je website altijd up to date
 • done
  Bevat een uitgebreide set aan Sociale en SEO tools om mens en zoekmachine blij te houden

Laat je inspireren door onze (web) app store

De PortalCMS app store groeit voortdurend met mooie en nuttige web apps. Staat jouw gewenste app niet in dit overzicht? Laat dan je wensen weten via dit korte formulier en wij koppelen zo snel mogelijk terug.

Laatste nieuws
Meer nieuws chevron_right
PHILIPSBURG - Sociale en Ziektekostenverzekeraar SZV lanceert haar nieuwe website www.szv.sx. De website is ontworpen als dienstenportaal voor klanten en het algemene publiek. Minister ...
date_range 07-06-2016 10:30
visibility Views: 1853
thumb_up Likes : 1
Waar moet je als webredacteur in ieder geval op letten om ook in 2016 goed te scoren bij de zoekmachines? Bijgaande infographic SEO checklist 2016 is een goed begin.
date_range 20-01-2016 11:50
visibility Views: 1142
Sinds begin dit jaar laten Google en Bing mobiel vriendelijke sites hoger scoren in de zoekresultaten ten opzichte van reguliere websites. Het gevolg, veel websites hebben extra aandacht...
date_range 22-07-2015 10:00
visibility Views: 704
Google is er vorige maand mee begonnen en nu maakt ook Microsoft bekend dat haar zoekmachine Bing meer waarde gaat toekennen aan mobielvriendelijke sites. SEO sites van het PortalCMS...
date_range 18-05-2015 12:09
visibility Views: 1098
Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Webontwikkelaars moeten binnenkort webapplicaties kunnen lanceren waarmee ze via de browser berichten kunnen sturen naar de gebruiker, zelfs als de...
date_range 17-03-2015 10:00
visibility Views: 1803
euro_symbol vraag prijsindicatie
close