profile image

Albert Bausch

Directeur

Albert Bauschclose perm_identityDirecteur

Advies over en implementatie van Enterprise 2.0 portals...

phone0654274692 prive

emailalbert.bausch@i-concept.nl

cake13-01-1969

homeRotterdam

Over mij

Advies over en implementatie van Enterprise 2.0 portals...

 • wc Geslacht
  Man
 • location_city Adres
  Bergweg 122
 • location_city Plaats
  Rotterdam
 • location_on Postcode
  3036BH
 • cake Geboortedatum
  13-01-1969
 • phone Telefoonnummer
 • smartphone Mobiel nummer
 • email E-mailadres
 • event_available Actief sinds
  01-04-1997
 • perm_identity Functie
  Directeur
 • business_center Expertisegebieden
  E-business
 • sms Trefwoorden
  Enterprise 2.0, E-business, e-learning, Java Portals

Albert Bausch

22-11-2016
sample Marketing Communicatie professionals opgelet

Heb jij een nieuw idee voor een specifieke online service op je werk of denk je aan een volledig nieuwe online business, maar voel je je onzeker over de haalbaarheid? Neem dan direct contact met ons op, want wij kunnen niet alleen goed sparren maar ontwikkelen met ons modulaire applicatieplatform een proof of concept waarmee je de eerste ervaringen met echte klanten kunt opdoen.

Albert Bausch

21-11-2016
sample Teamwork portal met mobile app

PortalCMS biedt een nieuwe gratis service bestemd voor organisaties in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening. De teamwork portal faciliteert teams om op autonome wijze de samenwerking te verbeteren met handige functionaliteiten waaronder smoelenboek, nieuws, blogs, wiki, agenda, bestanden, chat en niet te vergeten de mobile app voor iPhone en Android! Lees hoe het werkt en wat de voorwaarden zijn.

Albert Bausch

01-11-2016
sample Customer Satisfaction Survey - van online form tot grafische rapportage

Met de veelzijdige form generator kunnen PortalCMS beheerders snel en eenvoudig klanttevredenheidsonderzoeken maken en uitrollen. De resultaten komen in een excelbestand en afhankelijk van het sjabloon wordt de grafische rapportage automatisch geactualiseerd. Voordeel van de PortalCMS methode is dat je 100% controle hebt en houdt over de locatie van het online formulier, de wijze van verwerking van resultaten, de gegevensopslag en de presentatie.

Albert Bausch

01-11-2016
sample Infographic Ontwikkelkosten van Native Apps

Het ontwikkelen, lanceren en beheren van een app gaat gepaard met kosten. Ondanks innovaties als hybrid apps en doe-het-zelf tools zijn die kosten nog hoog, gemiddeld vaak boven de 30.000 euro. Deze infographic geeft inzicht in en helpt bij het stellen van de juiste vragen voordat je aan een app project begint...als je nog aan een native app begint, want Progressive Web Apps met HTML5 zijn vele malen goedkoper en sneller te ontwikkelen.

Albert Bausch

08-09-2016
sample Zorgportal voor contact tussen consumenten en zorgprofessionals

De onlangs gelanceerde gezondheidsportal solvo biedt consumenten een overzicht van zorgprofessionals in de buurt en brengt zo transparantie en efficiency in de zorgmarkt. De aangesloten zorgspecialisten kunnen zich tegen betaling presenteren en profileren en daarmee nieuwe cliënten winnen die op zoek zijn naar de beste zorg.

Albert Bausch

05-09-2016
sample Infographic Googles zoekalgoritme updates

Deze infographic toont op overzichtelijke wijze hoe Google zijn zoekalgoritme door de jaren heen heeft aangepast. Search Engine Optimization (SEO) experts krijgen er nachtmerries van, maar Google ziet het als een logische ontwikkeling die de Search Engine Results Pages (SERP) steeds realistischer en eerlijker maken.

Albert Bausch

02-09-2016
sample Infographic Social Media gebruik door millennials

Deze infographic toont de verschillen in social media gebruik tussen mannen en vrouwen en jongere en oudere millenials. Gemene deler van deze huidige generatie tussen 18 en 34 jaar is de grote liefde voor en afhankelijkheid van de smartphone.

Albert Bausch

23-06-2016
sample Online betalen via Whatsapp of een tikkie terug

Sinds kort is er Tikkie, de eerste betaalapp waarmee consumenten elkaar via WhatsApp kunnen betalen. Dat klinkt heel innovatief en revolutionair, maar is dat wel zo of blijkt Tikkie meer een Tikkie terug?

Albert Bausch

07-06-2016
sample SZV lanceert haar nieuwe website www.szv.sx

PHILIPSBURG - Sociale en Ziektekostenverzekeraar SZV lanceert haar nieuwe website www.szv.sx. De website is ontworpen als dienstenportaal voor klanten en het algemene publiek. Minister van Volksgezondheid Emil Lee was aanwezig om samen met het personeel het lint door te knippen en de site officieel in gebruik te stellen en de klanten aan te moedigen om gebruik te maken van deze nieuwe bron van informatie.

Albert Bausch

14-04-2016
sample B2B e-mails doen het beter dan B2C e-mails

Zakelijke B2B e-mails worden beter geopend en gelezen dan B2C e-mailcampagnes gericht op consumenten. Daarbij worden e-mails nog net iets vaker gelezen op desktop pc’s dan op een smartphone. Periodiek onderzoek naar de trends en ontwikkelingen op het gebied van e-mailmarketing over de periode 2015 wijst dit uit.

Albert Bausch

12-04-2016
sample Infographic webcasting best practice

Met webcasts en webinars kunnen leveranciers en dienstverleners hun partners op zeer efficiënte wijze trainen en meenemen in hun marketing- en verkoopstrategie. Belangrijker nog, het is ook een zeer waardevolle bron om ook de eindklant naar zijn mening te vragen of om pijnpunten te signaleren. Deze infographic laat zien wanneer webcasting het meest effectief is voor optimaal sales en marketing resultaat.

Albert Bausch

04-04-2016
sample Infographic De groei van Internet of Things tot 2020

IoT is de afkorting van Internet of Things en dat is een veelbelovende ontwikkeling. Onderzoekers van Gartner brengen de potentie van deze al uit 1999 daterende technologie in kaart. Zo worden er dagelijks al 5,5 miljoen nieuwe dingen aangesloten en verwacht men in de B2B markt een omzet van 566 miljard dollar te behalen in 2020. Dan zouden er overigens 4,5 miljard dingen in gebruik zijn.

Albert Bausch

28-03-2016
sample Mobiele verkopen 24 procent omhoog in Benelux

Die groei is zeker niet slecht, maar niet vergelijkbaar met bijvoorbeeld Brazilië, dat 140 procent omzetgroei kon noteren. In mobiele verkopen leidt het Verenigd Koninkrijk met een 41 procent verkopen gegenereerd via mobiele apparaten. De tweede markt is Scandinavië met 37 procent. De middenklasse bestaat uit Spanje, Italië en de VS. Zwitserland genereert overigens de hoogste gemiddelde orderwaarde in online reizen.

Albert Bausch

23-03-2016
sample 10 valkuilen voor e-learning auteurs

Vaak wordt een e-learning training individueel gevolgd, zonder de aanwezigheid van mede-cursisten of een docent die je bij de les houdt. Bij e-learning is het dus extra belangrijk om op een andere manier interesse te wekken, de cursist te motiveren en de aandacht vast te houden. Hieronder staan 10 valkuilen waar je in kunt lopen bij het produceren van interactieve leermiddelen. In de meeste gevallen heeft het ook direct betrekking op de motivatie van de cursist.

Albert Bausch

22-09-2015
sample SEO en RWD in Website beheer van PortalCMS

Search Engine Optimization en Responsive Web Design krijgen de juiste aandacht in de PortalCMS module Website beheer. Elk team kan meerdere websites herbergen met naar keuze het gebruik van de automatische sitemap, kruimelpaden, tags, Googlevriendelijke URLs en widgets met dynamisch gekoppelde relevante content.

Albert Bausch

08-06-2015
sample Quick wins van de nieuwe versie PortalCMS

De nieuwe versie PortalCMS speelt effectief in op de veranderde wensen van directie en management: geen complexe en langdurige megaprojecten, maar snel resultaat boeken met website, intranet en apps door gebruik van bestaande en bewezen bouwblokken. Behalve onderwijsinstellingen ontdekken ook andere middelgrote organisaties in de zorg, bij de overheid en in het MKB de universele inzetbaarheid van PortalCMS. Bekijk hier de quick wins bij de toepassingen.

Albert Bausch

18-05-2015
sample Mobielvriendelijke sites ook hoger gewaardeerd door Microsoft

Google is er vorige maand mee begonnen en nu maakt ook Microsoft bekend dat haar zoekmachine Bing meer waarde gaat toekennen aan mobielvriendelijke sites. SEO sites van het PortalCMS platform zijn standaard responsive en tonen dus standaard optimaal op desktop, tablet en smartphone.

Albert Bausch

18-05-2015
sample Infographic 8 tips voor de keuze van je profielfoto

Niet alleen voor zakelijke netwerksites als Linkedin, maar ook voor je eigen sociale intranet is je profielfoto je visitekaartje. Het wordt nog vaak onderschat hoe belangrijk het is om de juiste foto te plaatsen. Geen kinderfoto's of grappig bedoelde foto's van vakantie of met huisdieren. Deze infographic geeft je eenvoudige tips en toont de veelgemaakte fouten.

Albert Bausch

24-03-2015
sample Ipadscholen onderzocht in opdracht van het ministerie

Het ministerie van OCW heeft een onafhankelijk onderzoek ingesteld naar de effectiviteit van basisscholen met de Ipadmethode, ook wel bekend als Steve Jobsschool. De methode steunt op het O4NT principe, Onderwijs voor een Nieuwe Tijd, waarvan veel aannames nu eens feitelijk worden onderzocht.

Albert Bausch

17-03-2015
sample Pushberichten sturen via web browser Chrome

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Webontwikkelaars moeten binnenkort webapplicaties kunnen lanceren waarmee ze via de browser berichten kunnen sturen naar de gebruiker, zelfs als de browser gesloten is. Dat dit enkel met Chrome werkt zal de ontwikkelaars niet deren, want als dit een manier is om webapplicaties nog verder te kunnen verrijken, zodat het ontwikkelen van dure native apps omzeild kan worden, dan wil men de gebruiker graag een browserkeuze verplichten.

Albert Bausch

28-02-2015
sample CRM en relatiebeheer in PortalCMS

Bekijk en test de werking van de PortalCMS CRM module. CRM en relatiebeheer software is inmiddels gesneden koek en ingeburgerd in het bedrijfsleven. Relatiebeheer wordt krachtiger naarmate de informatie over de relatie betrouwbaarder wordt en dat bereik je als de informatie uit eerste hand komt. PortalCMS biedt functionaliteit waarmee uw prospects en klanten zelf hun verhaal kwijt kunnen, waardoor u beter op hun wensen kunt inspringen. Lees hier meer over de basis CRM module en over integratie met uw bestaande CRM software.

Albert Bausch

18-02-2015
sample iWork is er nu voor iedereen

iWork, Apple's MS Office variant met programma's als Pages, Numbers en Keynote, is sinds kort ook via de cloud beschikbaar. Voorheen konden alleen gebruikers met Apple hardware bij iWork. Dat is nog steeds een beetje zo, want zonder MacBook, iMac, iPhone of iPad zijn niet alle opties beschikbaar. Alle gebruikers krijgen wel 1 gigabyte aan vrije opslag voor iWork documenten.

Albert Bausch

11-02-2015
sample E-commerce software omzet blijft verdubbelen

Forrester Research voorspelt dat de uitgaven aan e-commerce software de komende vier jaar tot aan 2019 zullen verdubbelen. Dat gebeurde de afgelopen vier jaar ook al. Bijna vanzelfsprekend zullen ook de uitgaven aan het implementatiewerk sterk meegroeien. Deze trend mag geen verrassing zijn, maar zal toch extra druk zetten op de reddingsplannen voor de Nederlandse winkelketens en winkelstraten.

Albert Bausch

04-02-2015
sample Effectievere communicatie in de Zorg door Serious Game

Een aan de Universiteit Utrecht ontwikkelde serious game helpt zorgprofessionals effectiever te communiceren met mensen met complexe problemen. Hierdoor kunnen patiënten beter geholpen worden. Dit blijkt uit ervaringen van professionals uit enkele Utrechtse wijken. Uniek aan de game is dat de ‘virtuele patiënt’ ook emoties toont. Victor Everhardt, wethouder Volksgezondheid van de gemeente Utrecht, en Anton Pijpers, vice-voorzitter van het college van bestuur van de Universiteit Utrecht, tekenden dinsdag 3 februari een overeenkomst voor de verdere ontwikkeling van de game.

Albert Bausch

03-02-2015
sample SMS module voor relatiebeheer

Bekijk en test de werking van de SMS module in PortalCMS. SMS is nog steeds razend populair omdat dit type bericht als enige op nieuwe en oude mobiele telefoons kan verschijnen. Voor Whatsapp berichtjes moet je een moderne smart phone hebben met de gelijknamige app en je smartphone adresboek hebben bijgewerkt. Met deze SMS module kan je alle leden in een team ineens een bericht sturen. Onze klanten gebruiken het voor spoedberichten bij lesroosterwijzigingen of om succes te delen bij een groep collega's of klanten.

close