Simple Website Editor

Het ontwerpen en publiceren van websites is in de loop der jaren door talrijke innovaties steeds makkelijker geworden. Ook PortalCMS heeft steeds de nieuwste technologische ontwikkelingen gevolgd en toepast in het low-code platform. De module Simple Website Editor is daarvan een mooi voorbeeld.

Organisaties zoals scholen, brancheverenigingen of bedrijven met diverse merken en business units kunnen met deze module binnen 3 minuten een modern ogende website lanceren onder een zelf gekozen domeinnaam.

Onderstaande video tutorial laat in 3 minuten zien hoe een beheerder een ontwerp selecteert, de domeinnaam intikt en de site toevoegt. 
Daarna kan de nieuwe site-eigenaar zijn of haar creatieve ei kwijt en de site zelfstandig bewerken. Volgens de "What You See Is What You Get" methode kan de redacteur site-onderdelen zoals logo, achtergronden, hoofdmenu, voettekst en natuurlijk de body text onderdelen aanpassen met een eenvoudig te bedienen editor.  


 

Meer weten over deze Simple Website Editor module of interesse in andere maatwerkmogelijkheden met het low code platform PortalCMS
Neem dan contact met ons op en we laten in een vrijblijvend webinar de mogelijkheden zien. 


PRIJSOPGAAF

Zoek op trefwoord

close