PortalCMS klanten en praktijkcases

Hieronder treft u een greep uit de vele PortalCMS praktijkcases. Meer cases treft u aan per specialisme onderwijs, bouw en wonen, zorg, mobiel internet, CRM integratie en Exact Online integratie.


Victas Verslavingszorg sociaal intranet

Victas verslavingszorg beschikt over een gloed nieuw sociaal intranet onder de naam Vicky. 600 medewerkers gebruiken inmiddels dit intranet met fris uiterlijk met enthousiasme. Het intranet werd ontwikkeld op basis van PortalCMS Enterprise software. Realisatie werd in nauwe samenwerking met diverse betrokken partijen binnen 6 weken gerealiseerd.
 

Kennisportal voor jeugdzorginstellingen

Diverse zorgprofessionals gebruiken de portal van Expertisenetwerk Jonge Kind als een sociaal intranet en kennisbank. Via de wekelijkse e-mail digests en de comment notificaties wordt het digitale netwerkenen extra gestimuleerd.


 

Altran Technische Automatisering

Altran is een gespecialiseerde IT dienstverlener met opdrachtgevers uit het high-tech segment, industrie en infrastructuur markt (tunnels, rijkswegen, railinfra, bruggen, sluizen en overige infrastructuur). Altran is specialist in het ontwikkelen van software en toepassen van technologie in bedrijfskritische omgevingen. Door inzet van PortalCMS software oplossingen realiseert Altran haar corporate website en een modern intranet met veel vernieuwende Web 2.0 elementen. PortalCMS draagt bij aan het versterken van de interne communicatie en externe corporate identity en stelt Altran in staat snel te schakelen en nieuwe samenwerkingsvormen toe te passen.

AB-Groep Telecom Consultants RWD en SEO optimale website 

A&B Groep beheert en optimaliseert complexe telecomcontracten voor ruim 500 organisaties door heel Europa. De responsive website ab-groep.nl brengt diensten en producten optimaal in beeld bij zowel mens als zoekmachine. De nieuwsberichten, webpagina’s, formulieren, nieuwsbrieven en social media worden efficiënt beheerd via totaaloplossing PortalCMS.
 

Verwey Vastgoed partnerportal

Verwey Vastgoed zet PortalCMS Portal Technologie in om efficiënter met huurders, verhuurders, VVE-besturen en overige relaties te communiceren. Elke relatie krijgt via een persoonlijke inlogcode toegang tot de partnerportal waarin frequent nieuwe informatie op maat wordt klaargezet. Verwey Vastgoed bespaart hiermee op de communicatiekosten, voorkomt fouten en boekt tijdwinst.
 

Heinz Consumer Portal

Heinz behoort tot 's werelds grootste consumentenmerken en lanceert regelmatig online marketing campagnes met branding, merkloyaliteit en klantidentificatie als doelstelling. Consumenten in diverse Europese landen kunnen via actiesites met kortingscoupons een gepersonaliseerd product bestellen, zoals kookschorten, foto's op linnen en voetbalshirts. Deze consumerportals worden gebouwd en beheerd met PortalCMS.
 

Albeda College onderwijsportaal

Een van de grootste educatieve instellingen in Zuid-Hollands is ROC Albeda College. Deze aanbieder van middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneducatie gebruikt sinds enkele jaren voornamelijk websites en portals als communicatiemiddel richting haar 25000 studenten en ruim 2000 medewerkers. De strategische waarde van internet is dus enorm en PortalCMS vormt daarbij het softwarefundament.
 

Mondriaan Student- en ouder portal

Begin september vroeg het Haagse ROC Mondriaan College om een studentenportaal voor de afdeling Mens en Maatschappij op te zetten. Drie weken later werd de portal in Mondriaan huisstijl bedrijfsklaar opgeleverd, inclusief de uit Peoplesoft geïmporteerde studenten-, docenten- en klassengegevens. Naast kwaliteitsverhoging zet het ROC hiermee hoog in op significante tijds- en kostenbesparing. 

Staalmarkt Intranet ook via Narrowcasting te zien

Staalmarkt beschikt in haar bedrijfskantines TV schermen met speciaal daarvoor ontwikkelde intranetpagina waarmee het bedrijfsintranet extra onder de aandacht wordt gebracht bij haar medewerkers. Met name medewerkers die niet dagelijks achter een computerscherm werken profiteren hiervan.

close