Contact management

Contact management

Robuuste CRM applicatie voor het toevoegen en beheren van relatiegegevens, inclusief tags, selecties, e-mailings, notities en reminders.

PortalCMS Contact Management is een robuuste en flexibel configureerbare tool voor relatiebeheer.

Vanuit het overzichtelijke startscherm krijgt de gebruiker direct de 25 meest recent aangepaste relaties te zien met de belangrijkste functies zoals tags en notities toevoegen. Vanuit het startscherm open je ook direct de beknopte contactkaart en kan je de hele historie van notities lezen en notities toevoegen en een herinneringsdatum instellen. Vanuit het beknopte contactscherm kan je doorklikken naar de gedetailleerde contactkaart. Vanuit het overzichtsscherm kan je met behulp van tags en trefwoorden selecties maken en opslaan voor later. De selecties kan je gebruiken om acties op los te laten zoals gepersonaliseerde e-mailings met dynamische content, het versturen van SMS-berichten, het toevoegen of verwijderen van tags of exporteren naar Excel. 

Voor wie

In een social intranet gebruikt de HR-afdeling deze module om extra contactgegevens bij medewerkers op te slaan. In een klantportaal is het handig voor de marketing- en verkoopmedewerkers om nieuwe prospects in te voeren en bij alle relaties notities, herinneringen en tags bij te houden. Vanwege de koppeling aan Mailchimp is ook het verzenden van professionele en meetbare e-mailings met vooringestelde sjablonen eenvoudig te doen. Je krijgt dan dus de beschikking over geavanceerde statistieken waaronder de open rate en click-thru rate.

Bekijk de Contact Management Wiki

 

Kenmerken 

 

 • done
  Rudimentair en snel te leren CRM
 • done
  Eenvoudig importeren van bestaande relaties
 • done
  API koppelingen met bestaande databases
 • done
  Relaties ook zichtbaar in smartphone app
 • done
  Inzetbaar in sociaal intranet, klantportaal en website met webshop
 • foldergeneral
 • foldermanuals

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close