Modulair bouwen ontzorgt en bespaart

PortalCMS modulair bouwen

De beproefde basismodules gecombineerd met specifieke web apps en betaalbaar integratiemaatwerk helpen organisaties bij effectieve bouw en efficiënt beheer. De modulaire opzet helpt uw projectteam bij het vroegtijdig visualiseren van wensen en plannen. Met voortschrijdend inzicht ontstaan optimale omstandigheden om te groeien volgens het "grow as  you go" model.


Hieronder ziet u een opsomming van de meest populaire modules die direct inzetbaar zijn.

Nieuwsbriefbeheer

Email marketing met nieuwsbrieven
Stel uw nieuwsbrieven samen op basis van nieuws- en blogberichten met aantrekkelijke titels, teksten en illustraties en verzendt deze meetbaar naar teamleden conform de Telecomwet.

Teambeheer

Teambeheer
Maak nieuwe communities voor teams binnen de portal en stimuleer de samenwerking tussen teamleden onderling door optimale autonomie te bieden.  

 

SMS versturen

SMS versturen
Selecteer de gebruikers en stuur SMS berichten in bulk tegen scherpe tarieven.

 

 

Wiki beheer

Wiki beheer
Start een digitale kennisbank en laat alle medewerkers meeschrijven door suggesties over te nemen en reacties op de kennisartikelen mogelijk te maken.
  

 

E-mailing versturen

E-mailing versturen
Stuur honderden e-mailberichten ineens aan de door u geselecteerde gebruikers.  

 

Nieuwsbeheer

Nieuwsbeheer
Schrijf nieuwsberichten met aantrekkelijke titel, samenvatting, illustraties en hoofdtekst en gebruik de categorieën en spotlight functie om nieuwtjes op de juiste posities opvallend te tonen.  

 

Website-beheer

Websitebeheer
Maak uw nieuwe website binnen het portalstramien of juist met een volledig afwijkend ontwerp en voeg eenvoudig nieuwe pagina's met illustraties en teksten toe. 

 

Bestandenbeheer

Bestandenbeheer
Gebruik de portal filemanager zoals u windows verkenner gebruikt om foto's en documenten te beheren en deze te gebruiken in bijvoorbeeld uw nieuwsberichten en websitepagina's.

 

Nieuwscategoriebeheer

Nieuwscategoriebeheer
Categoriseer uw nieuwsberichten om informatie beter vindbaar te maken binnen uw portal of in de zoekmachines bij publieke portals.
 

 

Ledenbeheer

Ledenbeheer
Biedt de teambeheerders van uw portalcommunities de vrijheid om zelf leden toe te voegen aan hun communities en ontlast daarmee de algemene portalbeheerder

 

Agendabeheer

Agendabeheer
Gebruik de agenda's om afspraken in te plannen of om deelnemers voor evenementen te laten registreren, met automatische tellers en maximaal aantal deelnemers per evenement.

 

Webshop beheer

Webshop
Gebruik de webshop module om online producten aan te bieden aan klanten en prospects, inclusief online betaling via ondere andere IDEAL en de logistieke back-office.

 

Zoek op trefwoord

close