SZV lanceert haar nieuwe website www.szv.sx

SZV lanceert haar nieuwe website www.szv.sx
PHILIPSBURG - Sociale en Ziektekostenverzekeraar SZV lanceert haar nieuwe website www.szv.sx. De website is ontworpen als dienstenportaal voor klanten en het algemene publiek. Minister van Volksgezondheid Emil Lee was aanwezig om samen met het personeel het lint door te knippen en de site officieel in gebruik te stellen en de klanten aan te moedigen om gebruik te maken van deze nieuwe bron van informatie.

De nieuwe website is een van de vele nieuwe communicatiemiddelen die SZV dit jaar lanceert. Het vervult de behoefte om de communicatie en de klantenservice te verbeteren.

"Ik ben erg blij met de lancering van de nieuwe en verbeterde SZV website. Felicitaties aan de directie en het personeel van de SZV en complimenten voor hun visie en harde werken. Het gebrek aan informatie uit diverse sectoren van de gemeenschap is heel duidelijk. Met name de consistentie en samenhang in de informatieverschaffing onder en door het SZV personeel zal door deze website enorm verbeteren. De nieuwe SZV website is nog “work in progress”, maar nu al is het een uiterst waardevolle bron voor SZV en de inwoners van St. Maarten. SZV verwelkomt alle constructieve opmerkingen om het communicatieproces en in het bijzonder de website te verbeteren", aldus Lee.

De nieuwe website biedt de vrijheid om te bladeren door de veelgestelde vragen over onderwerpen met betrekking tot de AOV en AWW pensioenen, ontslagvergoedingen, registratie en kwalificaties personeel, recht op medische vergoedingen en nog veel meer. Klanten hebben ook de mogelijkheid om online afspraken te boeken, alsook om diverse formulieren en checklists te downloaden. De klanten werden persoonlijk door het SZV personeel begeleid tijdens het navigeren onder toeziend oog van minister Lee.

"Bij het streven naar het verbeteren van onze klantenservice is de website slechts een middel en daarmee hebben we nu de start gemaakt. Ons doel is om onze klanten meer te betrekken bij de dienstverlening en zodoende de customer experience te verbeteren. De website stelt iedereen in staat om laagdrempelig toegang te krijgen tot SZV informatie, ook na kantoortijden als de deuren en telefoonlijnen niet meer geopend zijn ", zei interim-directeur SZV Glen Carty.

Het ontwikkelingsproces van de nieuwe SZV website is nu in gang gezet. Uiteindelijk doel van de website is een digitale one-stop-shop van SZV voor klanten, stakeholders en het grote publiek. Een essentieel communicatie-instrument om bewustzijn, compliance en betrokkenheid te vergroten en tegelijkertijd toch de flexibiliteit te behouden zodat we ons kunnen blijven aanpassen aan de behoeften van de diverse SZV doelgroepen, alsmede de veranderende organisatie.

"Ik nodig iedereen uit om de website op een regelmatige basis te bezoeken, want er zullen zeer regelmatig updates zijn. We werken hard aan het verbeteren van onze communicatiekanalen met onze klanten. Het vergroten van onze social media aanwezigheid en het organiseren van infosessies staan ook op onze to-do-list. Ga online en kom in verbinding met ons. Dit is slechts het begin, want er komt nog meer aan en we zullen doorgaan met het ontwikkelen van onze website en andere instrumenten om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten en de gemeenschap ", zei Chief Customer Officer SZV Parveen Boertje.

De lancering van de nieuwe website is een belangrijk onderdeel van de langverwachte voorlichtingscampagne. Later dit jaar zal SZV ook informatiesessies organiseren in de verschillende gemeenschappen om haar diensten rechtstreeks te presenteren aan haar klanten. Kernthema’s in de voorlichtingscampagne zijn de rechten en plichten van alle doelgroepen, het verbeteren van de naleving en het opleiden van klanten met betrekking tot hun sociale en medische verzekeringen.

 

Direct na lancering konden de aanwezige SZV klanten als eerste op de website navigeren.

date_range Gepubliceerd op 07-06-2016 10:30
person Albert Bausch
visibility Views: 4633
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 1

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close