Social Engagement Portal voor Vinci Facilities Nederland

Social Engagement Portal voor Vinci Facilities Nederland
VINCI Facilities Nederland zet totaaloplossing PortalCMS in als effectief en flexibel uit te breiden engagement platform. De portal zal in eerste instantie gebruikt worden voor informatieverstrekking en registratie voor het “Taking Care of the Future” event op 23 april. Na afloop wordt deze portal uitgebreid en ingezet om diverse doelgroepen en deelnemers te blijven binden en boeien en de dialoog online voort te zetten.

De portal is standaard uitgerust met diverse sociale modules om doelgroepen actief te laten deelnemen en betrokken te houden.

Evenement registratie

Om kennisname van en registratie voor het “Taking Care of the Future” event optimaal te laten verlopen, is gekozen voor een combinatie van uitnodigingen in print en online informatie- en registratiepagina's. De pagina is volledig gericht op het kanaliseren van de bezoekers richting de registratiepagina's om aanmeldingen te optimaliseren. Hierbij is extra aandacht besteed aan het kunnen aanmelden op alle devices zoals PC, tablet en smartphone. Genodigden ontvangen een printuitnodiging met webadres en QR code die direct leidt naar aanmelding en meer informatie. Alles is er op gericht bezoekers te voorzien van een laagdrempelige registratie voor het event.

Social Engagement Portal         

De gebruikte PortalCMS portal biedt verder uitstekende doorgroeimogelijkheden om ook na 23 april de dialoog met de doelgroep te kunnen blijven faciliteren en de doelgroep te binden en boeien. Zo biedt de portal voorzieningen om flexibel via communities discussies te voeren. De interactieve communities laten alle betrokkenen informatie over parallelsessies teruglezen, discussies voortzetten en kennis en inzichten delen. Sociale tools zoals webcasts, nieuwsbrieven en chatsessies zijn slechts enkele tools die daarbij ingezet kunnen worden.

Meer weten?

Benieuwd hoe PortalCMS websoftware de afstand tussen u en uw klant kan helpen verkleinen? Neem direct contact op en laat u adviseren.

date_range Gepubliceerd op 27-02-2015 16:06
person Jan-Willem Reijsenbach
visibility Views: 2487
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close