Nieuwe AB-Groep site met RWD en SEO support

Nieuwe AB-Groep site met RWD en SEO support
A&B Groep beheert en optimaliseert complexe telecomcontracten voor ruim 500 organisaties door heel Europa. De nieuwe responsive website ab-groep.nl brengt diensten en producten optimaal in beeld bij zowel mens als zoekmachine. De nieuwsberichten, webpagina’s, formulieren, nieuwsbrieven en social media worden efficiënt beheerd via totaaloplossing PortalCMS.

De corporate website werd ontwikkeld op basis van responsive web design (RWD) principes. Toepassing van RWD levert grote voordelen op voor de bezoeker en de beheerder. De website past zich automatisch aan elk beeldscherm aan terwijl het websitebeheer geen extra inspanning vereist.

Implementatiepartner i-Concept ontwikkelde de site met PortalCMS software en biedt A&B groep daarbij uitgebreide SEO en CMS begeleiding waardoor producten en diensten optimaal door zoekmachines gevonden worden.

 

"Leuk om met het CMS te werken.
Werkt super simpel!

Jorg Wiedijk (Marketing Manager A&B Groep)

 

A&B groep beschikt nu over een eenvoudig te gebruiken CMS voor het beheer van alle mogelijke onderdelen van de website, inclusief online formulieren, nieuwsberichten en nieuwsbrieven.
Met deze nieuwe website is tevens een nieuwe grote stap gezet richting het uiteindelijke doel om ab-groep.nl als geavanceerd klantportaal in te zetten met koppelingen richting de al in gebruik zijnde CRM en customer support software.

 

Meer weten?

Benieuwd hoe PortalCMS websoftware uw wensen in vervulling kan laten gaan? Neem direct contact op en laat u adviseren.

 

date_range Gepubliceerd op 08-10-2014 11:22
person Jan-Willem Reijsenbach
visibility Views: 3778
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close