Plug-in voor automatisch gesorteerde documentoverzichten

event clear
date_range15-04-2021 17:04
chatReacties:0

Om een overzicht van documenten uit de file manager te tonen, maken we gebruik van de functie die primair is bedoeld om een snelkoppeling naar een subfolder te maken. 

In het rechtermuismenu in de file manager bestaat de optie om een snelkoppeling te maken naar een subfolder. Ga naar de betreffende subfolder, klik er 1 maal op en ga vervolgens met de rechtermuisknop naar de optie "Link kopiëren".

Als je op "Link kopiëren" klikt, dan verschijnt onderstaande melding.

Als je die broncode uit je klembord plakt in de editor van de gewenste CMS of Wiki pagina, dan krijg je een link te zien. Hieronder zie je de link "temp".

temp

Voor het maken van een overzicht van documenten uit een subfolder gebruiken we diezelfde broncode uit je klembord, maar nemen enkel de tekst vanaf /filemanager" tot vlak voor "data-reload", dus

/filemanager_md/?p=swS%2FxXDUjzTYnDbxJl8pVb3DaeNs0O2CQ3petyoyvuOyuKNfV5tlCNqMkiTVifduXgXxUfTxHS8IISSyj%2Fz7kw%3D%3D

Vervolgens plaatsen we een stuk vaste code voor en achter deze tekst zodat onderstaande regel ontstaat:

<iframe width="100%" height="600" src="/filemanager_md/?p=swS%2FxXDUjzTYnDbxJl8pVb3DaeNs0O2CQ3petyoyvuOyuKNfV5tlCNqMkiTVifduXgXxUfTxHS8IISSyj%2Fz7kw%3D%3D&sf=true&field=name&order=asc"></iframe>

Deze volledige regel plakken we in de editor van de pagina waar we het documentenoverzicht willen tonen. Hieronder zie je het resultaat.

Let op het onderdeel &sf=true&field=name&order=asc

Hiermee wordt namelijk de volgorde bepaald. Met field=date kan je sorteren op datum en met order=desc sorteer je aflopend en met order=asc sorteer je oplopend. 

Als extraatje kan de gebruiker ook nog op de column headers klikken om de volgorde te veranderen.

Meer over Teamtools weten?

Klik hier om meer (team) tools te bekijken.


comment arrow_drop_down (0)

Log in om te beoordelen

thumb_up Like

Log in om te reageren

1 moment...

Zoek op trefwoord

close