CRM en relatiebeheer in PortalCMS

CRM en relatiebeheer in PortalCMS
Bekijk en test de werking van de PortalCMS CRM module. CRM en relatiebeheer software is inmiddels gesneden koek en ingeburgerd in het bedrijfsleven. Relatiebeheer wordt krachtiger naarmate de informatie over de relatie betrouwbaarder wordt en dat bereik je als de informatie uit eerste hand komt. PortalCMS biedt functionaliteit waarmee uw prospects en klanten zelf hun verhaal kwijt kunnen, waardoor u beter op hun wensen kunt inspringen. Lees hier meer over de basis CRM module en over integratie met uw bestaande CRM software.

Er zijn talrijke aanbieders van CRM software, van het relatief goedkope Perfectview, Exact Online en Archie tot het complexere en duurdere Salesforce.com en Microsoft Dynamics CRM. 

Alle CRM software oplossingen hebben gemeenschappelijk dat ze gekoppeld moeten zijn met uw website en dat veelal niet zijn. Daardoor ontstaan er vele databases met ongeveer dezelfde informatie. Een database voor de boekhouding, voor de marketingafdeling, voor de verkoopafdeling, etc. Efficiënt is anders. 

Met PortalCMS houden we rekening met bestaande systemen voor diverse doeleinden, maar stellen we het hoofddoel voorop: betrouwbare informatie over en van uw relatie.

Dat doen we door de diverse systemen te integreren met één universele entree voor uw relatie. Via deze entree, uw webportal, kan uw relatie precies die informatie inzien en bijwerken die relevant is, zowel voor de relatie als voor u als (potentieel) leverancier. Zo kunnen het support ticket systeem en het adresbeheer voor webshopleveringen beter op elkaar worden afgestemd. Stap voor stap kunt u dan andere systemen op eenzelfde wijze aansluiten en optimaliseren zonder gedwongen overstap naar één duur, complex en centralistisch systeem. Wij geven u graag een online demo via een webconference om de principes van deze API koppelingen toe te lichten.

Voor organisaties die nog geen CRM systeem in gebruik hebben bieden we de bestaande CRM module binnen PortalCMS. Rudimentair, solide en betrouwbaar. U kunt daarmee zelf uw organisatiekaart en contactkaart ontwerpen door middel van het zogenaamde metabeheer. Ook het bijhouden van notities en plannen van acties zoals emailings met deadlines behoren tot de standaard functionaliteit. 

PortalCMS CRM module 

Bekijk hier de CRM functionaliteit zoals beschreven in de PortalCMS Wiki.

Lees hier meer over de andere functionele modules in PortalCMS.

 

date_range Gepubliceerd op 28-02-2015 11:07
person Albert Bausch
visibility Views: 3954
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close