Veilig online MS Office en PDF documentbeheer

Veilig online MS Office en PDF documentbeheer
PortalCMS leent zich uitstekend voor de koppeling en ontsluiting van 3rd party software via API’s. Zowel marktleidende software als veelbelovende nieuwe applicaties. Tot die laatste categorie hoort Files42, een cloud based Document Management System (DMS) en Office suite in één. Deze applicatie werd samen met branchedeskundigen speciaal voor de juridische wereld ontwikkeld met extra grondige aandacht voor veiligheid en workflows. Ook werd het kritisch getest als vervanger van MS Office. Het meest gewaardeerd is de functie om online samen te werken aan een PDF document.

Samenwerken in de cloud

Files42 laat gebruikers bestanden uploaden, delen en online bewerken en voorzien van annotaties. Alles wat je nodig hebt is een browser en een internetverbinding. In combinatie met PortalCMS met Single Sign On (SSO) komt deze applicatie extra goed tot zijn recht. Het past nog beter binnen bedrijfsnetwerken en geldende security policies. In deze video van een paar minuten worden de meest populaire functies getoond. 

API en PortalCMS

Door 3rd party applicaties via een API te koppelen worden de applicaties direct toegankelijk via het PortalCMS gebruikerspanel. Inzet van API's binnen PortalCMS kunnen veel geld besparen wanneer desinvestering of vervanging van applicaties geen optie zijn. 

 

Meer weten?

Neem contact op en laat u informeren over een passende en winnende combinatie!

date_range Gepubliceerd op 31-05-2016 10:17
person Jan-Willem Reijsenbach
visibility Views: 3074
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close