Pearl Partner Portal brengt gebruikers in het ritme

Pearl Partner Portal brengt gebruikers in het ritme
Pearl Music Europe B.V. is marktleider op het gebied van productie, distributie en verkoop van drum- en percussie-instrumenten. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de Pearl Partner portal. Niet alleen een sociaal intranet voor vaste medewerkers, maar tevens een webportaal voor agenten, leveranciers en overige stakeholders. Met PortalCMS aan de basis kon binnen enkele weken een mooi ontwerp worden toegepast op het bestaande functionele raamwerk en tevens diverse specifieke wensen worden ingewilligd.

Met de basisfunctionaliteit biedt PortalCMS directe veelzijdigheid maar tevens verregaande flexibiliteit bij de vormgeving en inrichting. Eigenschappen die goed van pas kwamen bij de opzet van de Pearl Partner portal. 

Diverse doelgroepen activeren

Doelstelling van de portal is dat Pearl Europe de samenwerking tussen medewerkers onderling stroomlijnt en tevens de weg vrijmaakt om de communicatie met overige belanghebbenden te verbeteren. Om de herkenbaarheid te bevorderen is de portal ingedeeld conform het bestaande organigram. Per afdeling zijn relevante informatiebronnen direct beschikbaar gemaakt voor de geautoriseerde medewerkers en online beheerbaar door de bestaande afdelingsmanagers. Medewerkers binnen het bedrijfsnetwerk worden met single sign-on direct ingelogd. Overige gebruikers kunnen met een persoonlijke toegangscode inloggen. Autorisatieniveaus zijn zeer flexibel instelbaar, van superusers met maximaal gebruiksrecht tot tijdelijke gastgebruikers met enkel het recht om bijvoorbeeld de productfotobeeldbank te raadplegen.

Om de diverse gebruikersgroepen te activeren en stimuleren om deel te nemen aan groepsprocessen, wordt de kracht van de e-mailnotificaties benut en de gebruikers in het ritme van de portal gebracht met  automatisch periodiek verzonden activiteitenoverzichten.  

Meer weten?

Totaaloplossing PortalCMS kan ook binnen uw organisatie directe toegevoegde waarde bieden.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inspirerende webconference.

date_range Gepubliceerd op 09-06-2015 13:00
person Jan-Willem Reijsenbach
visibility Views: 5353
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close