Expertisenetwerk Jonge Kind start kennisportaal

Expertisenetwerk Jonge Kind start kennisportaal
Diverse deelnemers aan Expertisenetwerk Jonge Kind kunnen binnenkort gebruik maken van een sociaal intranet met kennisportaal op basis van PortalCMS. Een select groepje zorgprofessionals gaat er al mee aan de slag om het digitale netwerken te verkennen. Binnenkort wordt dit uitgebreid naar meer professionals.

 

Sociaal kennismanagement

Er is extra aandacht besteed aan het faciliteren van kennismanagement in sociale context. Diverse tools zoals blogs, nieuwsbrieven, digests , chat en wiki zullen actief bijdragen aan optimale kennisdeling. Deze tools zijn niet alleen nuttig maar ook leuk. Met name decentraal opererende organisaties hebben baat bij deze laagdrempelige tools voor samenwerking. Daarnaast voelen medewerkers zich meer betrokken bij collega's en de organisatie.

 

Flexibele formuliergenerator

PortalCMS portalen worden standaard uitgerust met een zeer flexibele formuliergenerator. Of het nu gaat om een eenvoudig contactformulier, een uitgebreide enquête of formulieren waarmee specifieke portalfunctionaliteit wordt aangeroepen, de formuliergenerator maakt het mogelijk. Werken met de formuliergenerator is eenvoudig en snel onder de knie te krijgen. Gebruikers beschikken daardoor over een schat aan praktische mogelijkheden. Deze mogelijkheden worden bij elke nieuwe release verder uitgebreid met nieuwe slimme functies, bedacht vanuit diverse praktijksituaties.

Wat deze PortalCMS module met name zo bijzonder maakt is dat deze naadloos integreert met diverse managementfuncties uit het intranet. Een gebruiker toevoegen, activeren, lid maken van specifieke teams en rechten toekennen? Dit kan geheel vanuit één formulier worden geregeld. Hiermee is PortalCMS uniek ten opzichte van andere formuliergeneratoren.

Is PortalCMS iets voor u?

Bent u benieuwd of PortalCMS ook in uw eigen organisatie het verschil kan maken? Neem direct contact op en laat u vrijblijvend adviseren.

date_range Gepubliceerd op 09-09-2014 13:15
person Jan-Willem Reijsenbach
visibility Views: 4184
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close