Gloednieuw sociaal Intranet Victas Verslavingszorg

Gloednieuw sociaal Intranet Victas Verslavingszorg
Victas verslavingszorg heeft een nieuw sociaal intranet met de naam Vicky. De 600 medewerkers hebben het intranet met fris nieuw uiterlijk enthousiast in gebruik genomen. Het intranet, ontwikkeld op basis van PortalCMS Enterprise software, werd in 6 weken en in nauwe samenwerking met betrokken partijen gerealiseerd.

Sociaal intranet

Het nieuwe intranet biedt Victas medewerkers ruime mogelijkheden om zelf content en kennis te beheren en publiceren. Functionele modules als blogs, nieuwsbrieven, digests en collaboratieve team pagina’s horen tot de standaard uitrusting. Een nieuwe chat module komt daar binnenkort bij. Zo wordt de reeks sociale tools op het Victas intranet de komende tijd nog verder uitgebreid en krijgt de sociale interactie via het Vicky intranet een extra impuls.

Eigen tools en gezicht

Medewerkers van Victas moeten zich probleemloos thuis voelen binnen het nieuwe intranet. Daarom is gekozen om op het nieuwe intranet alle digitale hulpmiddelen direct beschikbaar te maken. Met ontwerpbureau Offermans Design is nauw samengewerkt om het intranet een geheel eigen gezicht te geven. Het resultaat is een nieuw intranet dat zowel in vorm als functie recht doet aan de eigen identiteit van Victas en haar medewerkers

Meer weten?

Ook op zoek naar een sociaal intranet dat als geen ander aansluit bij uw bedrijfscultuur- en structuur? Neem direct contact op en laat u informeren over de mogelijkheden voor een geheel eigen sociaal intranet.

date_range Gepubliceerd op 17-09-2014 09:25
person Jan-Willem Reijsenbach
visibility Views: 6270
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close