Sociaal intranet in 4 weken voor Vinci Facilities

Sociaal intranet in 4 weken voor Vinci Facilities
Begin maart nam Vinci Facilities Nederland BV PortalCMS Enterprise als oplossing voor sociaal intranet in gebruik. Het volledige project inclusief responsive design in de eigen huisstijl, configuratie en implementatie nam minder dan vier weken in beslag. Ruim 500 medewerkers, verdeeld over drie werkmaatschappijen beschikken nu over een rijk gevuld sociaal intranet, waarmee landelijk kennismanagement, nieuwsdeling en interne processen worden ondersteund.

Volwaardig kennismanagement en community portaal

Het nieuwe sociale intranet voorziet gebruikers van een volwaardig kennismanagementportaal. Bestaande uit een groot aantal interne websites, diverse wikis (digitale interactieve handboeken), een uitgebreide zoekfunctie en een mobile app. Daarnaast is voorzien in verschillende koppelingen met externe kwaliteitshandboeken en informatiebronnen. Gebruikers vinden snel en eenvoudig collega’s met specifieke ervaring en expertise en bijbehorende informatie. Tenslotte voorziet het sociale intranet de medewerkers van uitgebreide mogelijkheden om nieuws zowel top-down als bottom-up te genereren en te verspreiden. Functionaliteit zoals nieuws, blogs, specifieke nieuwsbrieven en automatisch gegenereerde nieuwsbrieven ofwel digest en de mobile app zijn enkele voorbeelden.

 

Meer weten?

Ook benieuwd naar de mogelijkheden die PortalCMS Enterprise uw organisatie te bieden heeft? Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren.

date_range Gepubliceerd op 11-03-2014 12:56
person Jan-Willem Reijsenbach
visibility Views: 5843
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close