Infographic the Social Enterprise

Infographic the Social Enterprise
Termen zoals social enterprise of social business kunnen verschillende betekenissen hebben afhankelijk van de branche waar ze worden ingezet. Of je sociale tools inzet om te communiceren met je werknemers in een poging innovatie te stimuleren of dat je als non-profit organisatie sociale tools inzet ten gunste van het algemeen nut, uiteindelijk verandert het gebruik van sociale tools fundamenteel de manier waarop gewerkt wordt.

Sociale tools alleen is niet genoeg

Sociale tools hebben onze manier van werken inmiddels grondig veranderd. Het is allang geen hype meer. De vraag is echter wel hoe je het meeste uit deze tools haalt. Veel bedrijven en organisaties worstelen met het effectief inzetten van sociale tools binnen de eigen bedrijfsprocessen.

Gebruik van tools alleen garandeert geen succes. De juiste stakeholders moeten actief meewerken om deze tools effectief in de bedrijfsprocessen te integreren. Onderstaande infographic geeft een mooi overzicht van wat dit zoal inhoudt en kan opleveren.

Infographic

Bron: CMS wire

Meer weten?

Wanneer u meer wilt weten over effectieve inzet van social collaboration tools, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

date_range Gepubliceerd op 11-12-2013 11:59
person Jan-Willem Reijsenbach
visibility Views: 1657
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close