Jouw maatwerk als module in de nieuwe mobile app?

Jouw maatwerk als module in de nieuwe mobile app?
De Teamwork App voor iPhone en Android tovert bij veel bestaande en nieuwe PortalCMS klanten een big smile op het gezicht. De vereenvoudigde procedure van installatie tot veilige eenmalige authenticatie doet de mobiele professional goed, maar nog enthousiaster wordt men over de mogelijkheid om gebruikersspecifieke functionaliteit te ontsluiten na installatie van de app. Een volwaardige medewerker engagement app wordt hiermee bereikbaar voor elke organisatie. Welke functionaliteit wil jij in jouw smartphone waarmee jouw dagelijkse werk nog aangenamer en productiever wordt? Suggesties kunnen vaak al direct in een demo worden getoond.

De Teamwork App heeft nog steeds het bekende en beproefde concept: afhankelijk van de eenmalig ingevoerde bedrijfsactivatiecode krijgt de gebruiker een x aantal functionaliteiten ter beschikking, waaronder contacts, wiki en blogs. 

In de nieuwste versie is het zelfs na die activatieprocedure mogelijk om nieuwe functionaliteit te "pushen" naar de gebruikers zonder hen te dwingen een nieuwe app versie te downloaden en installeren. Dit wordt mogelijk door inzet van zogenaamde hybride technologie, waarmee de belangrijke smartphone functies zoals bellen, sms, camera en gps optimaal worden gecombineerd met functionaliteit die specifiek op een organisatie kan worden afgestemd.

Favoriete onderdelen zoals news, blogs, contacts en wiki zijn nog steeds standaard beschikbaar in de knoppenbalk, maar wat te denken van nieuwe extra functies zoals tijdschrijven, CRM, incidentregistratie, routeplanning, orderpicking, enquêtering? De stap van Teamwork App naar Medewerkers engagement app is daarmee haalbaar en betaalbaar.  

 

 Custom features mogelijk in nieuwe PortalCMS app voor iOS en Android.

 

Dit is het tijdperk dat internetgebruik op de smartphone dat van de laptop en desktop overstijgt.

Als een Zwitser zakmes is de smartphone in rap tempo het multifunctionele digitale hulpmiddel voor privé en professioneel gebruik geworden.

De nieuwe hybride mobile app van PortalCMS heeft het voordeel dat er geen limiet is aan de hoeveelheid functies; het blijft altijd passen in je binnenzak.


Werk jij in een toekomstgerichte innovatieve organisatie? Grijp dan nu je kans en geef via de contactpagina of via het chatvenster jouw suggestie(s) voor functionaliteit die je in deze Teamwork App wil zien.

In onderling overleg bepalen we of deze suggesties deels of geheel kunnen verwerken in een overtuigende demo.

date_range Gepubliceerd op 01-10-2018 12:58
person Albert Bausch
visibility Views: 3295
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 1

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close