Jouw maatwerk als module in de nieuwe mobile app?

Jouw maatwerk als module in de nieuwe mobile app?
De nieuwe versie van de mobile app voor iPhone en Android zal bij veel huidige en nieuwe PortalCMS klanten een big smile op het gezicht toveren. De vereenvoudigde procedure van installatie tot veilige eenmalige authenticatie zal de mobiele professional goed doen, maar nog meer enthousiasme wordt verwacht over de mogelijkheid om gebruikersspecifieke functionaliteit te ontsluiten na installatie van de app. Huidige en nieuwe gebruikers opgelet: jullie mogen meedenken en suggesties inzenden. Welke functionaliteit wil jij op jouw smartphone waarmee jouw dagelijkse werk nog aangenamer en productiever wordt? Wie weet wordt jouw suggestie een basismodule?

De huidige app kent het principe al: afhankelijk van de eenmalig ingevoerde bedrijfsactivatiecode krijgt de gebruiker een x aantal functionaliteiten ter beschikking, waaronder contacts, wiki en blogs. 

In de nieuwe versie is het zelfs na die activatieprocedure mogelijk om nieuwe functionaliteit te "pushen" naar de gebruikers zonder hen te dwingen een nieuwe app versie te downloaden en installeren. Dit wordt mogelijk door inzet van zogenaamde hybride technologie, waarmee de belangrijke smartphone functies zoals bellen, sms, camera en gps optimaal worden gecombineerd met functionaliteit die specifiek op een organisatie kan worden afgestemd.

Favoriete onderdelen zoals contacts, wiki en blogs keren uiteraard terug in de knoppenbalk, maar wat te denken van nieuwe functies als tijdschrijven, incidentregistratie, routeplanning, orderpicking, enquêtering?

 

 Custom features mogelijk in nieuwe PortalCMS app voor iOS en Android.

 

Dit is het tijdperk dat internetgebruik op de smartphone dat van de laptop en desktop overstijgt.

Als een Zwitser zakmes is de smartphone in rap tempo het multifunctionele digitale hulpmiddel voor privé en professioneel gebruik geworden.

De nieuwe hybride mobile app van PortalCMS heeft het voordeel dat er geen limiet is aan de hoeveelheid functies; het blijft altijd passen in je broek- of binnenzak.


Werk jij in een toekomstgerichte innovatieve organisatie? Grijp dan nu je kans en geef via de contactpagina of via het chatvenster jouw suggestie voor functionaliteit die je in de nieuwe mobile app wil terugzien.

Goede suggesties kunnen als basismodule in de mobile app komen en net als de teamworkportal gratis worden aangeboden.

date_range Gepubliceerd op 27-09-2017 12:58
person Albert Bausch
visibility Views: 707
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

close