Nieuw Sociaal intranet Altran Benelux

Nieuw Sociaal intranet Altran Benelux
Afgelopen februari kondigde Altran de volledige overname van Nspyre aan. In dit kader werd begin deze zomer de opdracht verstrekt voor een nieuw sociaal intranet op basis van PortalCMS technologie. 4 weken later ontvingen 1800 innovatiemakers uit de Benelux toegang tot het nieuwe sociale intranet, geheel in eigen huisstijl.

Sociaal intranet

Het nieuwe intranet biedt Altran medewerkers alle ruimte om zelf content toe te voegen en kennis te beheren en publiceren en hebben toegang tot bedrijfsspecifieke backoffic applicaties. Functionele modules zoals blogs, nieuwsbrieven, digests, diverse collaboratieve team pagina’s en web based tools en webapps voorzien in de gewenste functionaliteit.

Eigen tools en gezicht

Medewerkers van Nspyre werken al langer met PortalCMS en zullen zich in ieder geval probleemloos thuis voelen binnen het nieuwe intranet ook al heeft het een nieuw jasje gekregen. Alle bekende voorzieningen en backoffice applicaties zijn wederom direct vanuit het intranet beschikbaar. Voor de ruim 1800 Altran medewerkers is het gebruik van de nieuwe intranetomgeving inmiddels vast onderdeel van de dagelijkse routine geworden. 

 

Meer weten?

Ook op zoek naar een sociaal intranet dat als geen ander aansluit bij uw bedrijfscultuur- en structuur? Neem direct contact op en laat u informeren over de mogelijkheden voor een geheel eigen sociaal intranet.

date_range Gepubliceerd op 12-11-2015 14:13
person Jan-Willem Reijsenbach
visibility Views: 2412
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close