Timelineview biedt tijdige toegang tot kennis en taken

Timelineview biedt tijdige toegang tot kennis en taken
Altijd op tijd toegang hebben tot alle relevante kennis die je voor je werk nodig hebt. Logisch dat je dat wil toch? Nooit meer belangrijk nieuws, kennis updates, events of taken missen. Alles centraal vanaf één plek en overzichtelijk gepresenteerd. Met de PortalCMS Timelineview kan dit. Je volgt alle voor jou relevante ontwikkelingen op de voet, ontvangt tijdig bericht bijvoorbeeld over jouw taken en events en haalt het maximale uit je dag.

Een timeline is voor de doorsnee Nederlander niet meer nieuw. Timelines ken je van grote social media platforms zoals Facebook, Linkedin en Twitter. Dergelijke views worden nog niet vaak toegepast binnen een sociaal intranet. PortalCMS heeft ervoor gekozen om een timelineview als standaard feature aan social intranets toe te voegen omdat gebruikers er al mee bekend zijn en er grote toegevoegde waarde lonkt. De PortalCMS timeline gaat namelijk nog een stap verder...

PortalCMS Timelineview is onderscheidend

De PortalCMS timelineview is ontworpen met kennis- en projectmanagement in het achterhoofd. Hoewel de PortalCMS timelineview zich prima leent voor social media platforms en eenvoudige intranets, bevat het daarnaast extra functies waardoor het gebruikt kan worden voor kennis- en projectmanagement. Hierdoor werk je op een natuurlijke manier aan je projecttaken en kennisontwikkeling, maar kan je ook vrijuit browsen door al het overige nieuws.

Bijzonder aan de PortalCMS timelineview is dat het overzicht jou meer toont dan alleen het heden en verleden. Wil je bijvoorbeeld weten welke afspraken of taken op jou wachten na het weekend? Of wil je je vast inlezen in procedures die binnenkort pas van kracht worden? Scroll naar boven naar de toekomst en je ziet direct de aanstaande afspraken, taken en wiki content.

Ook bijzonder, gebruikers kunnen met de uitgebreide filtermogelijkheden hun eigen weergave naar wens "tweaken". Wil je even alleen informatie zien over een bepaald project of alleen je openstaande taken? Met de filter functie doe je dit snel en eenvoudig.

Ben je manager of teamleider en wil je jouw medewerkers activeren en bij je project betrekken? Koppel ze eenvoudig aan je project en daarmee aan gerelateerd nieuws, wiki's, taken en events. Medewerkers zien zo tijdig de voor hen bedoelde relevante informatie in hun persoonlijke timeline verschijnen. 

PortalCMS Timelineview (klik om te vergroten) 

Wat maakt de PortalCMS Timelineview zo onderscheidend:

  • Ontworpen met kennis- en projectmanagement in gedachte.
  • Toont informatie uit verleden en heden maar óók informatie uit de toekomst.
  • Door gebruikers zelf met filters eenvoudig te "tweaken".
  • Managers en teamleiders bereiken en betrekken medewerkers eenvoudig en stroomlijnen projecten en kennisontwikkeling.

Meer weten?

Ook op zoek naar efficiënte en aantrekkelijke kennismanagement tools? Neem direct contact op en laat u door ons informeren over de mogelijkheden.

date_range Gepubliceerd op 10-07-2017 13:13
person Jan-Willem Reijsenbach
visibility Views: 4585
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close