Stickynotes

event clear
date_range15-04-2021 17:17
chatReacties:0

ondemand_video

We kennen ze allemaal, de (geel) gekleurde zelfklevende papiertjes om snel even je gedachten te noteren en te ordenen. Je plakt ze vaak in het zicht om je later eraan te herinneren. Met dit doel in gedachte hebben we een digitale variant ontwikkeld voor PortalCMS. Deze widget toont bijvoorbeeld op je startpagina al je notities precies zoals je gewend bent van bijvoorbeeld je smartphone. De eerste notitie staat altijd volledig in beeld bovenaan, de daarop volgende daaronder met alleen een titel.Om de details te bekijken klik je op de titel.

Notitie toevoegen

  • Klik dan op het + icoontje rechts boven in de widget.
  • Plaatjes voeg je toe met alom bekende copy paste actie (ctrl+c ctrl+v) .
  • Opslaan kan door buiten het input scherm te klikken of door het kleine opslaan-icoontje te klikken

Notities ordenen

Gebruik drag-and-drop om je notities te ordenen met de belangrijkste bovenaan.

Notities in een kennisbank vastleggen

Wanneer je je notities een definitieve plek wil geven in bijvoorbeeld in een kennisbank dan is er de optie om de notitie daar naartoe verplaatsen.
Hierbij is wel controle door de wiki eigenaar of team admin vereist voordat de notitie zichtbaar is.

Hieronder zie je hoe makkelijk het is om door je sticky notes te navigeren, ze aan te passen en plaatjes toe te voegen vanuit je clipboard geheugen. Desgewenst kan je notities ook verplaatsen naar een wiki.Nadat je op het " Verplaats content naar wiki" icoontje hebt geklikt, kan je op "wijzigingen opslaan" klikken om te bevestigen. De sticky note verdwijnt dan uit de sticky note widget.


De team admin van het team waar je de notitie naartoe kopieerde of de wiki eigenaar kan na controle de notitie op de juiste plek live zetten.

Meer over Teamtools weten?

Klik hier om meer (team) tools te bekijken.


comment arrow_drop_down (0)

Log in om te beoordelen

thumb_up Like

Log in om te reageren

1 moment...

Zoek op trefwoord

close