Weer nieuwe functionaliteit beschikbaar

Weer nieuwe functionaliteit beschikbaar
De nieuwe Jubilea-module zet collega's op een bijzondere manier in het zonnetje. Of het nu gaat om 5, 10, 15, 20, of 25 jaar, deze module zorgt ervoor dat jubilea niet ongemerkt voorbijgaan door automatisch collega’s te herkennen en te waarderen die een mijlpaal bereiken in hun dienstjaren.

De nieuwe Jubilea-module zet jubilarissen binnen het bedrijf op een bijzondere manier in het zonnetje. Het systeem berekent automatisch wie wanneer een werkjubileum viert, op basis van de datum indiensttreding van de medewerkers. Jubilarissen worden automatisch op de homepage getoond met foto, naam en hoeveelheid jaren. Optioneel kan vooraf een e-mailnotificatie of pushbericht naar de betreffende manager worden gestuurd want de functie is 1-op-1 gekoppeld aan de Teamwork App voor iPhone en Android.




Bekijk hieronder andere recent toegevoegde modules:

2FA module

Onze nieuwe 2FA-module (twee-factor-authenticatie) tilt de beveiliging van je portal of intranet naar een hoger niveau. Met deze geavanceerde technologie voeg je een extra laag bescherming toe aan je inlogproces, waardoor alleen geautoriseerde gebruikers toegang krijgen. Na het invoeren van een wachtwoord volgt een unieke code via je smartphone of e-mail, wat zorgt voor maximale veiligheid en bescherming tegen ongewenste indringers. Gemakkelijk te implementeren en gebruiksvriendelijk, zonder concessies te doen aan de beveiliging. Met de optie om de 2FA verplichting 7 dagen uit te stellen.






Maandplanner module

Deze is er als web app en als mobile app. Medewerkers kunnen hiermee hun maand vooruit plannen, al dan niet gebruikmakend van een week "preset" (bijvoorbeeld: elke maandag en dinsdag op kantoor en woensdag tot en met vrijdag vanuit huis). Na afloop van de maand biedt de medewerker zijn maandstaat ter fiattering aan zijn manager aan. De manager controleert en accordeert en kan in automatisch gegenereerde totaaloverzichten zien hoeveel dagen de medewerker heeft gewerkt en welke reiskosten zijn gedeclareerd.

De maandplanner module is er voor medewerkers en voor managers.

Bekijk hieronder de video van de mobiele app functionaliteit.

Fotoalbum module

Met de nieuwe fotoalbum module kan iedereen via mobieltje, portal of sociaal intranet foto's toevoegen aan een album of een nieuw fotoalbum lanceren.

De fotoalbum module is er als web app en als mobile app. Alle gebruikers kunnen hiermee een nieuw fotoalbum creëren en foto's toevoegen of aan een bestaand album een nieuwe bijdrage leveren. Op een laagdrempelige manier kan men snel en eenvoudig beeldinformatie delen.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Foto's die de voortgang van dat nieuwe project laten zien
  • Beelden van grappige momenten tijdens het teamuitje
  • Een fotoverslag van de periodieke evacuatie-oefening.

De module wordt gehuisvest in een team waarbij de toegewezen team admins de fotoalbums kunnen in- en uitschakelen.

Er is ook speciaal een fotoalbum widget gemaakt, waarmee je foto's uit een fotoalbum in een carrousel kan tonen op de homepage en/of andere portalpagina's. 

De fotoalbum module is er voor alle gebruikers, bijvoorbeeld medewerkers, vrijwilligers en leerlingen.

Bekijk hieronder de video van de mobiele app functionaliteit.

link
date_range Gepubliceerd op 14-10-2024 09:57
person Ad Min
visibility Views: 1453
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0
starVolg: 1

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close