Slimme selectie van social intranet, kennisbank en app

Slimme selectie van social intranet, kennisbank en app
Door het frequente contact met projectteams die informatie verzamelen over oplossingen voor sociaal intranet en kennisbank zien we veel lijstjes met gewenste functionaliteiten. Leidt zo'n verlanglijstje wel tot de beste selectie? Kan dat nog slimmer?


WYSIWYG
Veel van de bovenstaande verlanglijstjes blijken ondoordacht en veel te lang. Ze blijken vaak opgesteld door dure consultants die de duurste software geselecteerd willen zien. Dat soort "hulp van buitenaf" leidt zeker niet tot de optimale keuze. Ons advies is uit te gaan van "must haves" en "nice to haves". In de presales fase bieden wij het projectteam een simulatieomgeving waarbij het "must have" gedeelte zelf kan worden ervaren. De "nice to haves" kunnen in een tweede fase worden toegevoegd.
Kortom: What You See Is What You Get.


Prefab intranet op maat
Met 25+ jaar ervaring en expertise hebben we onze oplossing voor sociaal intranet dusdanig kunnen optimaliseren dat we het als een "prefab intranet op maat" kunnen leveren tegen een ongeëvenaard laag tarief.
Concreet: een volledig ingericht sociaal intranet met mobile app voor nog geen € 5000 dat binnen een week gebruiksklaar kan zijn. Met functionaliteit waar 99% van de bewezen succesvolle intranets bij grote organisaties op draaien. Die laatste procent vullen we in met flexibel en efficiënt maatwerk.
Met maandelijkse kosten van 
slechts € 0,83 per gebruiker zijn we gemiddeld 80% goedkoper dan bijvoorbeeld Sharepoint! 

PortalCMS vs Sharepoint

Het betaalbare maatwerk realiseren we met behulp van het low-code platform PortalCMS, dat tevens de weg plaveit naar meer "nice to haves" en toekomstige productiviteitsverbeteringen in het kader van de onvermijdelijke digitalisering. 

Onze tip is simpel en kort...

Ga naar www.portalcms.nl/sociaal/intranet/ voor een realistische gebruikerservaring, kijk mee in onze volledig ingerichte gesimuleerde social intranets met keuze uit thema's zorg en techniek en vraag tot slot vrijblijvend een offerte aan. We geven daarin een duidelijke opsomming en beschrijving van de functionaliteit en kosten, waarna we zonder twijfels concreet tot zaken kunnen komen.


date_range Gepubliceerd op 12-02-2020 13:48
person Ad Min
visibility Views: 741
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close