Praktijkmanagement software voor ingenieurs

Praktijkmanagement software voor ingenieurs
Run je een kennisintensieve organisatie en automatiseer je de dagelijkse werkprocessen om kwaliteit en productiviteit te optimaliseren? Baal je van het onvermijdelijke dure maatwerk? Gelukkig biedt PortalCMS een kosteneffectief alternatief.

Kennisintensieve organisaties met specialisten zoals milieu-inspecteurs, schade-experts en raadgevende ingenieurs hebben hun eigen projectmatige of dossiergerichte werkzaamheden die vragen om specialistische software-ondersteuning.

Elke organisatie is uniek maar in de praktijk is er voor dit soort organisaties toch een duidelijke rode draad te herkennen in de gewenste functionaliteit van hun software.
Deze zogenaamde praktijkmanagement software kent de volgende hoofdonderdelen:

  • Invoer en beheer van relaties, dossiers en projecten
  • Koppelen van medewerkers en relaties aan dossiers en projecten
  • Opslaan van documenten en (grafische) bestanden bij projecten en dossiers
  • Voeren van gerelateerde tijd- en kostenadministratie en facturatie
  • Periodieke rapportages richting opdrachtgevers en voor interne productiviteit

De uitdaging is om deze praktijkmanagement software optimaal te laten aansluiten op de specifieke bedrijfseigen werkprocessen. PortalCMS levert daarvoor praktijkmanagement software op maat zonder de hoge prijs van maatwerk. Dat kan dankzij de inzet van direct inzetbare modules en het efficiënte low-code ontwikkelplatform. Gewenste functionaliteit wordt hiermee in “no time” gerealiseerd op zowel desktop als smartphone.

Unieke voordelen van PortalCMS praktijkmanagement software

Interesse gewekt en klaar voor een vrijblijvende rondleiding?

In de afgelopen 2 jaar hebben we veel met en voor ingenieursbureaus gewerkt en de verzamelde kennis en ervaring gebundeld in een speciale uitvoering van PortalCMS.
Deze passende oplossing biedt in de basis al de gewenste structuur die aansluit op de bestaande werkprocessen. Met enkel configuratiewerk kan dit nog verder worden aangescherpt. Verder profiteren alle gebruikers van de doorlopende nieuwe ontwikkelingen met nieuwe functies in het low-code platform PortalCMS.

Ga door naar www.portalcms.nl/software/praktijkmanagement/ om verder te lezen over onderstaande onderwerpen en om een vrijblijvende rondleiding aan te vragen.

  • Typische gebruikers van software voor praktijkmanagement
  • Software voor praktijkmanagement samenstellen
  • Vaak geselecteerde modules

link
date_range Gepubliceerd op 12-11-2019 17:08
person Jan-Willem Reijsenbach
visibility Views: 1832
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close