Mobile web app voor hotel housekeeping

Mobile web app voor hotel housekeeping
Mobile web apps zitten in de lift. Met de nieuwe touch screen besturingsmogelijkheden bedien je web based applicaties alsof het native apps zijn. Touch screen handelingen zoals “swipen” of “pull down to refresh” worden inmiddels door alle moderne mobiele browsers ondersteund. Mobile web apps bieden grote voordelen ten opzichte van native apps: hoge ontwikkelsnelheid en lage onderhoudskosten zijn de meest doorslaggevende. Een hotel housekeeping web app is eenvoudig, snel en flexibel te realiseren.

On demand hotel housekeeping web app

In bijna elk denkbare organisatie zijn er workflows te vinden die baat hebben bij professioneel digitaliseren. Housekeeping in de hospitality branche kent bijvoorbeeld diverse eenvoudige workflows die zich hier prima voor lenen. Denk aan schoon melden van kamers, defecten melden, inplannen van monteurs en terugkoppeling naar de receptie. Extra voordelen van web apps zijn dat deze perfect in lijn met de huisstijl en de interne procedures kunnen worden ontwikkeld.

Snel resultaat dankzij PWA en RAD

Progressive Web App (PWA) en RAD (Rapid Application Development) zijn populaire ontwikkelmethodes in organisaties met een groeiende behoefte aan organisatiespecifieke applicaties. PortalCMS ondersteunt PWA en RAD en biedt daarmee een solide basis om dit soort hoogwaardige mobile web applicaties aan te bieden. Een housekeeping web app bouw je binnen een dag van concept tot eerste volledig functionele versie. Snelheid, hoge kwaliteit en flexibiliteit zijn kenmerkend voor deze aanpak.

In het onderstaande voorbeeld gebruiken de schoonmakers van een hotel de housekeeping app om kamers schoon te melden. Ze krijgen dagelijks een lijst met kamers. Kamers in het rood moeten schoongemaakt worden. Met een swipe beweging wordt de betreffende kamer schoon gemeld en verandert de kleur in groen.  

Het management en de collega's aan de receptie hebben altijd een actueel overzicht en kunnen eventuele extra onderhoudstaken inplannen.

 

 

Deze mobile app uitproberen?

Benieuwd hoe het werkt en wat er nog meer mogelijk is? Neem contact op voor een toegangscode voor deze app.

 

date_range Gepubliceerd op 05-10-2016 09:35
person Jan-Willem Reijsenbach
visibility Views: 2300
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close