Formuliergenerator nog veelzijdiger

Formuliergenerator nog veelzijdiger
Webredacteuren gebruiken de PortalCMS formuliergenerator al langer om interactie met gebruikers extra te stimuleren en zo waardevolle feedback te verzamelen. Op hun beurt geven de webredacteuren ons weer nuttige feedback met nieuwe wensen waarmee de formuliergenerator weer verder kan worden verbeterd en uitgebreid. De afgelopen maanden werden weer drie handige nieuwe functies toegevoegd.

Verbeterde presentatie

Het duidelijk presenteren van vragen is een kunst en vergt soms extra ruimte voor toelichting. Vanaf nu is het mogelijk tussen de vragen door extra instructie toe te voegen in de vorm van tekst, beeld en zelfs video.

Minstens zo belangrijk is de presentatie van de antwoordopties. Zo is een mooie consistente sortering vaak wenselijk voor registratieformulieren. Bij enquêtes met meerkeuzevragen zou men de opties juist weer zo willekeurig mogelijk willen presenteren om patroonstemmers te identificeren. Die sortering is nu nog eenvoudiger geworden met "drag and drop" functionaliteit.

Workflow ondersteuning

De formuliergenerator integreert naadloos met achterliggende portal functies en ondersteunt daarmee diverse worklows. Ook is het mogelijk om een formulier automatisch te koppelen aan een nieuwsbericht, waarbij de formulierresultaten per e-mail aan de auteur van het bericht worden verzonden. Met deze functie kunnen nieuwsberichten voor vacatures worden gebruikt en kunnen de reacties en sollicitaties automatisch bij de juiste vestigingsmanager worden afgeleverd, inclusief CV als bijlage. Naast vacatures zijn er nog tal van andere toepassingen denkbaar.

Meer weten?

Benieuwd hoe de PortalCMS formurliergenerator nog verder ingezet kan worden? Neem contact op en stel ons de vraag!

date_range Gepubliceerd op 27-08-2015 11:04
person Jan-Willem Reijsenbach
visibility Views: 1969
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close