Social dashboard vereenvoudigt webredactiewerk

Social dashboard vereenvoudigt webredactiewerk
Een interessant artikel schrijven is één ding. Het onder de aandacht brengen van het juiste publiek is een tweede. De moderne webredacteur moet een communicatieduizendpoot zijn. Schrijven, publiceren en daarna voor de vindbaarheid doorplaatsen op Twitter, Linkedin en Facebook met een verkorte link terug naar het originele web artikel. Tegenwoordig wordt het standaard verwacht van een webredacteur. PortalCMS biedt unieke en tijdsbesparende functionaliteit waarmee de bovengenoemde handelingen worden geautomatiseerd. Vanuit één plek artikelen schrijven, publiceren en via het Social Dashboard doorplaatsen naar geselecteerde gekoppelde sociale media accounts wordt daarmee kinderspel.

Nieuws efficiënt verspreiden

Nieuwsberichten doorplaatsen naar een of meerdere van uw social media accounts is net zo eenvoudig als het zetten van vinkjes. PortalCMS zorgt ervoor dat uw bericht op uw Twitter, Facebook en Linkedin accounts wordt geplaatst met miniatuurafbeelding en bit.ly link.

Social Dashboard

Berichten lezen en schrijven

Gebruikers kunnen meerdere social media accounts koppelen waardoor het niet langer nodig is telkens opnieuw in te loggen in de diverse sociale netwerken om een snel overzicht te krijgen van de diverse eigen timelines. Daarnaast is het plaatsen van kleine updates op een of meerdere accounts efficiënt en tijdsbesparend ingericht.

Social Dashboard Update Posten

Meer weten?

Wilt u PortalCMS gebruiken om uw nieuwsbeheer te stroomlijnen en vereenvoudigen? Neem contact op en laat u adviseren.

Bekijk hier de Social Dashboard functionaliteit zoals beschreven in de PortalCMS Wiki.

Lees hier meer over de andere functionele modules in PortalCMS.

date_range Gepubliceerd op 29-04-2016 13:45
person Jan-Willem Reijsenbach
visibility Views: 3378
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close