Wiki verzamelt en borgt kennis binnen organisatie

Wiki verzamelt en borgt kennis binnen organisatie
Een typische uitdaging in deze moderne tijd is het op efficiënte wijze ontwikkelen, verzamelen, ontsluiten en borgen van kennis binnen de organisatie. Wat Wikipedia betekent voor het grote publiek, doet een wiki binnen uw organisatie. Wiki is Hawaiiaans voor snel en PortalCMS wiki laat zich van die kant ook zien. Snel en laagdrempelig een digitaal en interactief handboek opzetten door en voor uw medewerkers.

Snel opgezet

PortalCMS is georganiseerd in communities of teams. Binnen teams bestaat er voor teamleden en administrator(s) veel autonomie. Een team administrators kan zelf in 'no time' een wiki opzetten rondom een specifiek thema. De opbouw is vergelijkbaar met een digitaal handboek met hoofdstukken en subpagina's in een overzichtelijke boomstructuur. Omdat team administrators al bekend zijn met onze CMS modules zullen ze geen enkel probleem ondervinden met het beheren en organiseren van wiki content. Hoofdstukken en subpagina’s zijn zo aangemaakt, bestanden toegevoegd. Alles in een vertrouwde en bekende omgeving.

Gemakkelijk samenwerken

Kennis borgen is een groepsproces en de wiki moet dit proces ondersteunen. PortalCMS wiki stimuleert interactie en discussie door gebruikers reacties te laten plaatsen bij alle wiki content. Tevens zijn er opties om op meer uitgebreide schaal suggesties en aanvullingen voor te dragen. Deze suggesties kunnen vervolgens door de team administrators worden overgenomen. Samenwerken is verder niet plaats- en tijdgebonden. Toegang tot de kennis in de wiki is daarom altijd en overal mogelijk via de mobile app, waarbij de reactiemogelijkheid een populaire en veelgebruikte optie is.

Kennis zoeken en delen via smartphone

Meer kennis en minder tijd

Kennis management hoeft geen zwaar, log en kostbaar proces te zijn. Maak gebruik van uw medewerkers om kennis snel en efficiënt samen te brengen met een wiki. Uw medewerkers profiteren optimaal van aanwezige kennis tegen een minimale inzet van resources. Meer weten? Neem dan contact met ons op en laat u adviseren.

Bekijk hier de Wiki functionaliteit zoals beschreven in de PortalCMS Wiki.

Lees hier meer over de andere functionele modules in PortalCMS.

date_range Gepubliceerd op 02-10-2014 11:00
person Jan-Willem Reijsenbach
visibility Views: 5357
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close