PortalCMS biedt iedereen een webshop

PortalCMS biedt iedereen een webshop
PortalCMS biedt een webshop module waarmee elke portal gebruiker zijn eigen webshop kan runnen. Publiek toegankelijk of besloten binnen het intranet, bijvoorbeeld voor de bedrijfskantine. Assortiment en prijzen kunnen zelfstandig worden beheerd per webshop, maar men kan ook kiezen voor een aanbod van collectief ingekochte producten en diensten. Als portal eigenaar zet je daarmee je eigen leden, klanten, relaties in om nieuwe relaties voor je product of dienst te winnen.

Dat is de basisgedachte achter affiliate marketing. Marketeers passen deze methode steeds vaker toe en PortalCMS maakt dit eenvoudig mogelijk. 

Met de PortalCMS webshop modules kunnen dus affiliate systemen en acties worden opgetuigd. De gebruiker krijgt de beschikking over een webshop via een persoonlijke teampagina. Het mooie daarvan is dat elke user in zijn eigen team ook andere users kan uitnodigen om mee te helpen en om samen te werken.  De financiële afhandeling geschiedt via Multisafepay, waardoor alle gangbare betaalmethodes zoals IDEAL en Paypal worden ondersteund en er niet per user een nieuw payment provider contract hoeft te worden afgesloten. Dat werkt veel sneller en goedkoper. 

Meerdere toepassingen denkbaar

De webshopmodule is ook perfect inzetbaar als interne bedrijfsshop, bijvoorbeeld voor kantoorbenodigdheden of andere materialen die centraal worden ingekocht en over diverse vestigingen en afdelingen moeten worden gedistribeerd.
Je zou vanuit de bedrijfskantine zelfs een webshop kunnen runnen voor bestellingen van broodjes tijdens de lunch of een borrel na een event of vergadering. 

 

Meer weten?

Benieuwd hoe de Webshop module in uw organisatie toegevoegde waarde gaat bieden? Neem direct contact op en laat u informeren.

Bekijk hier de Webshop functionaliteit zoals beschreven in de PortalCMS Wiki.

Lees hier meer over de andere functionele modules in PortalCMS.

 

date_range Gepubliceerd op 31-08-2015 10:45
person Albert Bausch
visibility Views: 2580
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close