Zelf webapps bouwen met veelzijdige formuliergenerator

Zelf webapps bouwen met veelzijdige formuliergenerator
Speciaal voor webredacteuren die graag “on the fly” een webformulier willen toevoegen, maar daarbij vaak technische problemen ondervinden, hebben wij een veelzijdige formuliergenerator ontwikkeld. Met deze nieuwe generator bouwt u in een handomdraai online formulieren die u vervolgens kunt plaatsen in de content van uw eigen website, webshop, portal of als losstaande webapp.

Nieuwe dimensie

In tegenstelling tot veel andere content management systemen met online forms, is de PortalCMS formuliergenerator een integraal onderdeel van de nieuwe PortalCMS. Extra aandacht is besteed aan veiligheid, gebruiksgemak en brede inzetbaarheid. Met name de inzet via webapps biedt een nieuwe dimensie aan de mogelijkheden om uw portal of webshop snel en eenvoudig van online formulieren te voorzien, die slim gebruik maken van uw bestaande portal database.

Zien hoe het werkt?

Download de onderstaande beschrijving van de formuliergenerator en leer hoe u zelf webapplicaties kunt maken en beheren met PortalCMS. U kunt ook contact met ons opnemen voor een demonstratie via een webconference.

 PortalCMS Formuliergenerator

 

date_range Gepubliceerd op 17-03-2015 13:42
person Jan-Willem Reijsenbach
visibility Views: 6779
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close