Responsive webdesign voor Bausch Datacom website

Responsive webdesign voor Bausch Datacom website

Bausch Datacom besloot begin dit jaar de corporate website aan een grondige upgrade te onderwerpen. De nieuwe website wordt nu automatisch gevuld met relevante content uit diverse bronnen, waaronder de product catalogus en presenteert pagina's optimaal dankzij toepassing van ‘responsive webdesign’. De drie belangrijkste voordelen van deze aanpak zijn de optimale weergave op elk device, sterk verbeterde SEO prestaties en een rijkere content ervaring voor bezoekers. Ten slotte blijven redactionele handelingen tot een minimum beperkt.

 

Nieuwsbrief en sociale media integratie

Naast de grondige verbouwing van de website is ook gekozen de nieuwsbrief vanuit de vernieuwde backoffice te bewerken en te versturen.

PortalCMS Enterprise editie integreert het contentbeheer verder met sociale media waardoor nieuws eenvoudig wordt doorgeplaatst naar sociale media platforms als Linkedin, Facebook en Twitter.

Meer weten?

De nieuwe website is geheel gerealiseerd door gebruik te maken van PortalCMS Enterprise editie. Geïnteresseerd naar hoe PortalCMS voor uw organisatie het verschil kan maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

(Bezoek de Bausch Datacom website op www.bauschdatacom.be)

date_range Gepubliceerd op 25-03-2013 00:00
person Jan-Willem Reijsenbach
visibility Views: 4652
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close