Customer Satisfaction Survey - van online form tot grafische rapportage

Customer Satisfaction Survey - van online form tot grafische rapportage
Met de veelzijdige form generator kunnen PortalCMS beheerders snel en eenvoudig klanttevredenheidsonderzoeken maken en uitrollen. De resultaten komen in een excelbestand en afhankelijk van het sjabloon wordt de grafische rapportage automatisch geactualiseerd. Voordeel van de PortalCMS methode is dat je 100% controle hebt en houdt over de locatie van het online formulier, de wijze van verwerking van resultaten, de gegevensopslag en de presentatie.

Voor één van onze gewaardeerde klanten wordt de laatste hand gelegd aan een drietal online tevredenheidsonderzoeken. Alles wordt vanuit het bestaande PortaCMS platform georganiseerd zonder meerkosten voor softwaremodules. De vragenlijsten, de e-mailing naar de doelgroep, de opslag in Excel en de verwerking in een mooi grafisch rapport, alles kan en wordt centraal aangestuurd vanuit de portal admin schermen.

Bij het web design is al automatisch rekening gehouden met het feit dat steeds meer mensen dit soort online formulieren op de smartphone invullen.

customer-statisfaction-survey-tool

Meer weten over de formuliergenerator van PortalCMS? Neem contact met ons op en we laten het graag direct online zien via een webinar.

date_range Gepubliceerd op 06-06-2017 16:24
person Albert Bausch
visibility Views: 2754
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close