Case: Excelsior4all Talentontwikkeling is Topsport

Case: Excelsior4all Talentontwikkeling is Topsport
Stichting Excelsior4all, het maatschappelijk hart van betaald voetbalclub Excelsior, koos PortalCMS uit om het MVO project Talentontwikkeling=Topsport te ondersteunen. De stichting richt zich met dit project op jonge vrouwen die met theorielessen, workshops en personal training worden geholpen om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. PortalCMS is ingezet voor de website en het cursistenportaal omdat het optimaal aansluit bij de huidige wensen en op de toekomstplannen.

Web platform met groeipotentieel

Hoewel de website in eerste instantie is ingericht om potentiële kandidaten optimaal te informeren, inspireren en te bewegen zich aan te melden is ook bewust gekeken naar de mogelijkheden bij toekomstige uitbreidingen. PortalCMS leent zich als geen ander platform om deze ambities waar te maken.

Het afgeschermde cursistenportaal biedt diverse functies specifiek gericht op het informeren, betrekken en begeleiden van cursisten. Cursisten hebben toegang tot online studiemateriaal, opdrachten en feedback tools. De beschikbare tools geven docenten de mogelijkheid om informatie en lesmateriaal centraal te beheren en om eenvoudig contact te houden met de deelnemers.

Meer weten?

Ook online groei ambities? Neem contact op om u te laten informeren

date_range Gepubliceerd op 03-10-2016 16:42
person Jan-Willem Reijsenbach
visibility Views: 2167
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close