Drie belangrijke obstakels bij het implementeren van een corporate mobile app

Drie belangrijke obstakels bij het implementeren van een corporate mobile app
Corporate mobile apps houden de gemoederen tegenwoordig behoorlijk bezig, nog meer dan bij de cloud al het geval was. In veel organisaties heerst de gedachte dat men iets met mobile moet doen. Als de functionele wensen bekend zijn, worden vervolgens de technische aspecten afgewogen en tegen het licht gehouden. Eerst voor Android ontwikkelen of eerst voor iOs? Of toch maar in HTML5?

Er bestaan tegenwoordig uitgebreide praktische oplossingen voor bedrijven die behoefte hebben aan een corporate mobile app. Corporate mobile apps zijn zo populair omdat ze relatief eenvoudig en snel kunnen worden geïmplementeerd en er geen complexe organisatorische veranderingen nodig zijn. Daarnaast is reeds bewezen dat medewerkers efficiënter werken en meer betrokken zijn bij de organisatie via een corporate mobile app.

Selecteer de juiste tool voor alle gewenste platforms

Zoals eerder aangehaald, veel organisaties denken dat het implementeren van een corporate mobile app zeer complex is terwijl dat niet nodig is. Zorg voor een tool die inzetbaar is op meerdere platforms en in ieder geval de twee meest gebruikte, iOS en Android. Onderzoek de beoogde gebruikersgroep en sluit geen platforms uit als daarmee meer dan 10 procent van de gebruikers buiten de boot valt. Kies een tool die uw mobile-app op meerdere platforms uitrolt.

Integratie met het huidige systeem

Het klassieke integratie probleem treedt uiteraard ook op bij het integreren van een corporate mobile app binnen uw organisatie. U heeft waarschijnlijk alle data binnen huidige systemen als Salesforce, SAP of JD Edwards. De oplossing: Zorg voor een goede basis zodat de integratie vlekkeloos verloopt.

Met de PortalCMS mobile app kunnen wij alle bovenstaande barrières nemen en aan alle organisaties die corporate mobile app bieden die ze zoeken. De PortalCMS Mobile app is leverbaar in uw eigen huisstijl, met uw eigen content en beschikbaar op meerdere platforms. U bespaart enorm op ontwikkel- en onderzoekkosten. Voor meer informatie over onze Mobile App of een gratis demo kunt u kijken op http://portalcms.com/mobile-app

date_range Gepubliceerd op 08-11-2013 12:28
person Jerry Donker
visibility Views: 2757
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close