Oracle koopt sociale media platform

Oracle koopt sociale media platform

De Amerikaanse softwaregigant Oracle wordt actief in marketing voor sociale media sites. Het heeft bedrijf Vitrue overgenomen. Vitrue biedt een platform aan waarop bedrijven hun reclamecampagnes op socialemediasites als Twitter, Facebook en Youtube vanuit één plek kunnen beheren. Deze groeiende vraag naar integratie en efficiency leidde eerder dit jaar tot de versnelde implementatie van het PortalCMS Social Media Dashboard.

Volgens Oracle bestaat onder consumenten en bedrijven een toenemende behoefte om tegelijkertijd op meerdere sociale netwerken actief te zijn.
Met de aankoop van Vitrue denkt de softwaremaker op deze trend te kunnen inspelen. Vitrue is een zeer uitgebreid en platform en brengt een verscheidenheid aan functionele modules: social publishing tools, app management, commerce applications, en analytics tools. Deze zullen worden toegevoegd aan de Oracle Cloud, waar CRM, HR, database, corporate social networking en Java apps al in aanwezig zijn.

Organisaties die een alternatief zoeken voor de doorgaanse dure en complexe Oracle software kunnen terecht bij PortalCMS. Registreer gratis voor een demo account en probeer het Social Dashboard zelf uit.

date_range Gepubliceerd op 01-12-2012 15:53
person Albert Bausch
visibility Views: 3464
chat Reacties: 1
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 1 )
Like

Gebruiker niet beschikbaar
16-10-2012 12:26
nice
Reactie ID: #33

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close