PortalCMS op Business Software Expo in Ahoy Rotterdam

PortalCMS op Business Software Expo in Ahoy Rotterdam

Tijdens de Business Software Expo op 25 april in Ahoy Rotterdam worden de nieuwste functionaliteiten en mogelijkheden met PortalCMS getoond. Entree en parkeren zijn gratis.

MT mediagroep en FBM Events organiseren de beurs Business Software Expo. Op 25 april staat Ahoy Rotterdam geheel in het teken van Business Software en Cloud Computing met vele interessante sprekers, honderden exposanten en duizenden bezoekers. De exposanten tonen een grote verzameling zakelijke software oplossingen waardoor bezoekers zich efficiënt kunnen oriënteren op de huidige software markt en de belangrijkste ontwikkelingen. BSExpo verbindt wereldklasse ICT-leveranciers met senior beslissers binnen de bloeiende Nederlandse markt en biedt ook aan u gegarandeerd leermomenten.

  • Identificatie nieuwe producten en innovatieve oplossingen
  • Nieuwe zaken die uw bedrijf een voorsprong geven in de markt
  • Begrip over hoe de laatste technologietrends uw business beïnvloeden
  • Boor nieuwe contacten en nieuwe business-kanalen aan
  • Geniet van interactie met collega’s via een van de vele spannende evenementen
  • Monitor uw concurrentie

U zult PortalCMS niet kunnen missen, want onze stand is tegenover de ingang. We zullen tijdens de beurs demonstreren hoe wildgroei van software applicaties binnen de organisaties bestreden wordt en hoe u met slimme en effectieve integratie de levensduur van uw legacy systemen kunt verlengen. PortalCMS blinkt uit door een unieke combinatie van een hoogwaardig content management systeem met kant-en-klare functionele modules en een integratieplatform voor marktleidende bedrijfssoftware zoals Exact Online en Microsoft Dynamics CRM 4.0 en Social Networks.

date_range Gepubliceerd op 24-02-2012 09:52
person Jan Jansen
visibility Views: 2172
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren

Zoek op trefwoord

close